Wandrekset Ilona

Bekijk specificaties
×

Betalen in 3 termijnen, 0% rente

In3
  • Geen BKR-registratie
  • Alle orders tussen €100,- en €4000,-
  • 1e termijn direct betalen met iDEAL (136,58)
  • 2e na 30 dagen, 3e na 60 dagen

409,75

Of 136,58 in 3 termijnen, 0% rente.

1-4 weken levertijd

Add to Wishlist

daarom bij jou in huis

  • Elke week nieuwe acties
  • Gratis verzenden boven €100,-
  • Aankopen standaard verzekerd tot €2.500,-

Specificaties

Materiaal

Acaciahout, Metaal

Afmetingen vierkant (BxDxH)

Wandrek hoog 100 cm: 30x25x100 cm, Wandrek breed 100 cm: 100x25x30 cm, Wandrek breed 65 cm: 65x25x30 cm, Wandrek vierkant 30 cm: 30x25x30 cm, Wandrek hoog 65 cm: 30x25x65 cm

Omschrijving

Wandrekset Ilona bestaat uit de volgende wandrekken:

 

Wandrek hoog 100 cm

Deze wandplank is uitgevoerd in drie houten acacia plankjes van 30 centimeter breed en 100 centimeter hoog, bevestigd aan een metalen frame. Deze wandplank is een onderdeel van de complete set wandplanken, waardoor er verschillende decoratieve schappenwanden te maken zijn. De wandplank is middels twee bevestigingsogen eenvoudig aan de wand te monteren.

 

Wandrek breed 100 cm

Deze wandplank is uitgevoerd in een houten acacia plankje van 100 centimeter breed, bevestigd aan een metalen frame. Deze wandplank is een onderdeel van de complete set wandplanken, waardoor er verschillende decoratieve schappenwanden te maken zijn. De wandplank is middels twee bevestigingsogen eenvoudig aan de wand te monteren.

 

Wandrek breed 65 cm

Deze wandplank is uitgevoerd in een houten acacia plankje van 65 centimeter breed, bevestigd aan een metalen frame. Deze wandplank is een onderdeel van de complete set wandplanken, waardoor er verschillende decoratieve schappenwanden te maken zijn. De wandplank is middels twee bevestigingsogen eenvoudig aan de wand te monteren.

 

Wandrek vierkant 30 cm     LET OP: 2x

Deze wandplank is uitgevoerd in een houten acacia plankje van 30 centimeter breed, bevestigd aan een metalen frame. Deze wandplank is een onderdeel van de complete set wandplanken, waardoor er verschillende decoratieve schappenwanden te maken zijn. De wandplank is middels twee bevestigingsogen eenvoudig aan de wand te monteren.

 

Wandrek hoog 65 cm 

Deze wandplank is uitgevoerd in twee houten acacia plankjes van 30 centimeter breed en 65 centimeter hoog, bevestigd aan een metalen frame. Deze wandplank is een onderdeel van de complete set wandplanken, waardoor er verschillende decoratieve schappenwanden te maken zijn. De wandplank is middels twee bevestigingsogen eenvoudig aan de wand te monteren.

Heb je het wandrekset Ilona online besteld? Dan sturen we je direct een orderbevestiging. We bezorgen gratis. Mocht het wandrekset toch niet passen? Dan halen we deze ook gratis op. Achteraf betalen is geen enkel probleem.

 

 

Klanten over HUUS.nl

Claudia Bos

Erg enthousiast

Ik ben erg enthousiast. Wat een leuke spullen voor een prima prijs. We komen zeker terug! ?

A. Wiekamp

Correct, snel en meedenkend

Ongezien gekocht en helemaal top. Zeker de service van HUUS.nl verdient een dikke pluim. Correct, snel en meedenkend. Chapeau ga zo door.

Paula

Geweldige producten

GEWELDIGE PRODUCTEN!!