Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Elke dag een beetje voorpret! Tel de dagen af tot kerst met onze adventskalender. Schrijf je in en je weet als eerste welke cadeautjes er onder zitten! 😉 * Lees de voorwaarden onderaan de kalender.

[sibwp_form id=8]

Voorwaarden:

  • Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Wij maken de winnaar bekend op Facebook.
  • De winnaar dient, na bekendmaking, binnen drie weken te reageren om de prijs te innen. Neem contact op met onze winkel door te mailen naar apeldoorn@huus.nl. Via de mail wordt er een afspraak gemaakt wanneer je jouw gewonnen product op kan halen. Let op! Gewonnen meubels kunnen alleen op worden gehaald in een van onze winkels in Hengelo of Apeldoorn, deze verzenden wij niet.
  • Wijziging of aanpassing van de actie zal door HUUS.nl op passende wijze publiekelijk (via onze website en social mediakanalen) bekend worden gemaakt. 
  • De winnaar geeft door deelname aan deze winactie toestemming tot deelname aan promotionele activiteiten omtrent de actie en geeft HUUS.nl toestemming zijn/haar naam en eventuele foto’s en/of video’s te gebruiken voor promotie omtrent de actie.  
  • Iedereen maakt evenveel kans om mee te doen, de winnaar wordt willekeurig gekozen, ongeacht uit welke regio je komt, je man of vrouw bent of hoe vaak je hebt meegedaan.
  • De winnaars van de winacties worden altijd op onze tijdlijn bekend gemaakt. Niet via een privébericht!
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op! Er zijn oplichters actief die via privéberichten op Facebook je gegevens proberen te ontfutselen. Trap er niet in! Dit is onze officiële Facebookpagina, en wij zullen vanuit HUUS.nl nooit vragen om je gegevens via social media.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu