Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Bank op afbetaling 

Wil jij graag op korte termijn een nieuwe bank kopen? In financieel opzicht komt dit niet altijd even goed uit. Het is dan prettig om te weten dat je het bankstel ook op afbetaling kunt bestellen met de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. En dat zonder de nadelen die er vaak aan betaling in termijnen verbonden zijn. In de webshop van HUUS.nl koop je de meubels van je dromen en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Niet voor niets is HUUS.nl door RTL 4 verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel en staan wij bekend om een gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige meubels zoals bankstellen. Als klant profiteer je van een unieke mix van lage internetprijzen en hoge winkelservice. Onze mogelijkheid om een aankoop in termijnen te betalen, vormt voor jou als koper de kers op de taart. 

Waarom een bankstel op afbetaling kopen? 

Er zijn veel verschillende redenen waarom je een bankstel op afbetaling zou willen kopen. Het is bijvoorbeeld de beste oplossing als je snel een nieuwe bank nodig hebt, maar op dit moment niet over de financiële middelen beschikt. Betaling in termijnen is dan een verantwoorde keuze die je helpt om de aankoop toch op korte termijn te bekostigen. 

Zelfs als je wel het geld hebt om het bankstel direct te kunnen betalen, kan het verstandig zijn om te kiezen voor termijnbetaling. Je houdt dan meer ruimte over voor andere uitgaven en voorkomt dat je bij onvoorziene kostenposten ineens in de financiële problemen komt. HUUS.nl bied je een praktische en veilige betaalregeling waarbij je geheel zonder rente afbetaalt. Daarover straks meer! 

De mooiste banken tegen de beste prijs 

Soms is de prijs voor een bankstel te mooi om de kans te laten liggen. Dat is regelmatig het geval in onze winkel. Wij onderscheiden ons namelijk met lage internetprijzen, terwijl je meubels in onze ruime showroom met bijbehorende winkelservice op je gemak kunt bezichtigen. Dit laatste is vaak niet mogelijk bij concurrenten, waardoor het daar gissen blijft naar de kwaliteit van de banken. 

Bovendien stunten we bij HUUS.nl regelmatig met aantrekkelijke acties en aanbiedingen, zodat je als klant fikse korting kunt pakken als je op tijd toeslaat. Het zou dan zonde zijn als je jouw favoriete bank moet mislopen, omdat er op dat moment net te weinig op je bankrekening staat. Met onze lage prijzen in combinatie met renteloze termijnbetaling, bieden we je de kans om tóch te profiteren. 

Bank in termijnen betalen: hoe werkt het? 

Het bestellen van een bank op afbetaling werkt in onze online winkelomgeving heel eenvoudig. Wij werken met een veilige gespreide betaalmethode zonder rente, lening of BKR-toetsing. Hierdoor geniet jij van je nieuwe bankstel, nog voordat je het volledige aankoopbedrag hebt afbetaald. Je betaalt de aankoop gespreid over drie termijnen binnen een periode van in totaal 60 dagen af.  

Dit is hoe het werkt. Bij het afrekenen in de webshop kies je voor de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Na een supersnelle controle van je gegevens maak je het eerste deel van de betaling over. Hierna wordt je bestelling direct verzonden! Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen volgt de derde en laatste betaling. 

Bankstel bestellen op afbetaling zonder rente 

Een bankstel kopen en afbetalen in termijnen zonder rente: lees je dat wel goed? Jazeker, want in tegenstelling tot andere betaalmethoden maak je in dit geval geen gebruik van een traditionele lening. Hierdoor is er geen sprake van een BKR-toetsing én doe je de uitgestelde betaling zonder hierover rente te betalen. 

Heb je op onze website een prachtige bank gezien en zie je renteloze afbetaling in termijnen wel zitten? Wacht dan niet met bestellen en geniet al binnen enkele dagen van jouw hagelnieuwe bankstel. Meer weten? Stel je vraag via klantenservice@HUUS.nl of bezoek onze showroom in Hengelo, Apeldoorn of Hazerswoude-Rijndijk. Je bent van harte welkom! 

Het gaat op deze pagina om de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Het gaat hier niet over de betaalmethode Spraypay.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu