Eetkamerbanken

Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

Een eetkamerbank maakt gezellig

Tafel gedekt, kaarsen aangestoken, iedereen schuift langzaam aan… Je kent het wel, dat gezellige moment waarop je ‘s avonds met elkaar aan tafel zit. Hoe mooi is het om van dat belangrijke moment van je dag te genieten? Zoals met eten vaak ook het geval is, wil het oog ook wat. Het opleuken van een eetkamer of eettafel kan heel gemakkelijk door gebruik te maken van een nieuwe eetkamerbank. Bij HUUS.nl is er voor ieder wat wils.

De een wordt blij van een prachtige houten eetbank die past bij het natuurlijke karakter van de tafel, de ander juist van een leren eetkamerbank die nét dat juiste accent legt. Hoe dan ook, een nieuwe eetbank is in iedere woonstijl te vinden. Ga je voor een speels effect door aan de ene kant een eetkamerbank te plaatsen, en aan de andere kant juist eetkamerstoelen? Of laat je de stoelen achterwege en creëer je een eethoek met een eetkamerbank aan beide kanten? Heb je er al aan gedacht om een gezellige hoek te creëren in je interieur? De keuze is reuze, en met een eetkamerbank kun je alle kanten op. Het past namelijk ook gezellig in de hal, of in de woon- of slaapkamer.

Soorten eetkamerbanken

Een eetkamerbank kopen die aan je persoonlijke wensen voldoet kan lastig lijken. Hoe moet de rugleuning eruit zien, welke kleuren komen er terug in de ruimte, ga je voor een teak eetkamerbank, een microvezel eetkamerbank, een zijden eetkamerbank, leer, velvet of toch een andere afwerking of materiaal? Gelukkig kun je je laten inspireren door het brede assortiment bij HUUS.nl, waar de keuze in modellen groot genoeg is om aan je wensen te voldoen. En als je het even niet meer weet, voorzien wij je graag van persoonlijk advies. In onze winkels kun je zien hoe verschillende uitvoeringen gecombineerd worden met een bepaald interieur. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe een eetkamerbank die geel is, eruit ziet in combinatie met hout. Of hoe een leren eetkamerbank leuk in de eetkamer staat!

Aan tafel, in stijl

Een eetkamerbank is er in vele mogelijke afwerkingen, vormen en kleuren. Zo zijn er niet alleen opties die betrekking hebben tot het materiaal, een eetkamerbank kan bijvoorbeeld ook prima zonder rugleuningen. Handig voor een knusse hoek tegen de muur. Je kan ook nadenken over het materiaal van de arm, liever warm hout of een strakke afwerking van metaal? Het hangt niet alleen af van de woonstijl, maar bijvoorbeeld ook van je eettafel en eetstoelen, en de aankleding van de rest van je eetkamer. Waar wacht je nog op? Blader door de opties en vind wat je zoekt, of bezoek een van onze winkels!