Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De favorieten van HR-medewerker Björn

Meet Björn

Dit is Björn, 26 jaar en HR medewerker bij HUUS.nl. Björn is een echte foodie, houdt van interieur en is daar in zijn vrije tijd dus ook veel mee bezig. Hij zegt zelf: “uit bezig zijn met interieur haal ik veel uitdaging en ik kan er mee bezig blijven.”

Deze week is het zijn beurt om jullie van alles te vertellen over meubelen, HUUS.nl en zijn favorieten. Laten we beginnen!

Het interieur van Björn

Björn woont samen met zijn vriend in het mooie Oldenzaal. Hij beschrijft zijn eigen interieurstijl als kleurrijk. Elke kamer in hun huidige huis heeft een andere kleur. Hoe leuk! Dat is dan ook meteen de favoriete meubeltrend van Björn. Hij zegt: “ik vind kleur in een interieur echt fantastisch. Maar, het mag absoluut niet eclectisch worden. Alles past eigenlijk niet bij elkaar, maar past júist daardoor bij elkaar.”

Leuk om te vermelden is dat Björn zelf eigenlijk nooit kleur draagt in kleding. Maar die simpele kleuren komen zijn interieur niet in!

Björn kon niet kiezen tussen alle toffe stoelen op HUUS.nl, dus hebben wij onze kleurrijke favoriet gekozen. Dat is fauteuil Maria geworden. Naast de kleuren zwart en grijs is deze er ook in het roze! Hou jij van kleur in je interieur of kies jij liever voor iets neutralere kleuren?

Favorieten

Zijn favoriete item van HUUS.nl is dan ook geen verrassing; dat is de Noa Kick stoel! Stiekem verbaast ons dat helemaal niets, want de Noa Kick stoel is in veel felle kleuren te krijgen. Björn ziet de stoelen dan ook zo aan zijn eetkamertafel staan. “Het liefst de roze of gele stoel. Die vind ik heel leuk. Het is de perfecte combinatie, een klassiekere onderkant en een gezellige bovenkant.” 

Eye-catcher

Maar, de eetkamerstoel is niet het belangrijkste in zijn interieur, dat vind Björn de bank. Dit mag echt een statement piece zijn in zijn huis. Het is dé plek waar je met iedereen samen komt. Lekker op de bank ploffen na een drukke dag, dat wat hij het liefst doet. Björn is ondertussen druk bezig met de inrichting van zijn nieuwe huis en ook daar komt een grote bank die echt gezien mag worden. 

Wij vinden de Rodeo 3-zits een perfecte eye-catcher. Door de velvet stof is hij bijzonder en ook deze is te krijgen in veel kleuren. Zo vind je altijd een bank die perfect in jouw interieur past!

Bij HUUS.nl vinden wij de stijl van Björn helemaal leuk. Lekker kleurrijk en een beetje gek. Wij zitten in ieder geval weer vol met inspiratie door deze toffe blog. Wij hopen jullie ook. Veel plezier met shoppen op HUUS.nl!

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis <br />  retourneren Gratis
retourneren
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Afhalen in<br> Almelo Afhalen in
Almelo
Menu