Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De favorieten van videograaf Joes

Maak kennis met Joes!

We hebben onze collega Joes (spreek uit als Joyce) dit keer niet achter de camera, maar juist ervoor en in het zonnetje gezet, want geloof ons, dat heeft hij zeker verdiend.

Sinds eind februari werkt Joes als videograaf binnen het marketingteam van HUUS. Het zal je niet verbazen dat zijn passie bij het maken van video’s ligt, van het concept tot aan de montage. Het hele videovakgebied is bekend terrein voor Joes, en dat waarderen we enorm. Hij gaat graag op pad om video’s te schieten in onze woonwinkels in Hengelo, Apeldoorn en Hazerswoude-Rijndijk.

Natuurlijk zijn we nu nieuwsgierig naar welke producten Joes niet alleen graag filmt, maar ook daadwerkelijk zou gebruiken. We kennen Joes als een relaxte en fijne collega, en dat zie je ook terug in zijn interieurstijl. ‘Ik zou mijn eigen interieursmaak omschrijven als een mix van landelijk, modern en industrieel. Ik hou van een rustige uitstraling in combinatie met kalme aardetinten.’ Dus lay back en geniet van de favorieten van Joes!

De favorieten

De salontafel Seam is het perfecte voorbeeld van Joes’ stijl en daarom ook zijn favoriet. Het blad met off white finish straalt rust uit en in combinatie met de unieke poot krijgt het geheel een stijlvolle en moderne uitstraling. Naast een rustige uitstraling qua interieur vindt Joes het ook belangrijk om zelf goed uit te rusten. Bank Kay is zijn favoriet, een comfortabele moderne bank die opnieuw die serene sfeer uitstraalt. Natuurlijk kan een woonkamer niet compleet zijn zonder een fauteuil, en Joes kiest voor fauteuil Cooper in de kleur bruin. Dit product past opnieuw perfect bij Joes’ stijl. En laten we niet vergeten om Joes nog een leuk product aan te raden, namelijk een meubel dat vernoemd is naar hem, tv-meubel Joes. Een zwart tv-meubel met zowel lades als deuren en geschikt voor elk interieur.

Denk je dat Joes altijd rustig aan doet? Zeker niet, want in zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig en kun je hem vinden in de sportschool of een balletje trappen met zijn vrienden. Bedankt, Joes, voor het delen van je favorieten en het geven van een zen momentje met je inspirerende stijl!

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu