Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De favorieten van stagiaire marketing Jurre

Ontmoet Jurre

Een nieuwe aanwinst bij het HUUS team, dus een nieuwe blog! Deze week is het de beurt aan Jurre, marketing stagiair bij HUUS.nl. Jurre werkt nu zo’n anderhalve maand bij HUUS.nl, dus de leukste producten uit het assortiment kent hij nu wel. Hebben jullie zin in weer een nieuwe ‘favorieten van’? Wij wel!

Stagiaire marketing

Jurre is 21 jaar oud, studeert commerciële economie, woont in Almelo en houdt van voetbal. Hij speelt zelf in een vriendenteam, maar gaat ook graag naar wedstrijden van Heracles. Dat zorgt nog wel eens voor strijd op kantoor, want die andere grote voetbalclub uit Twente doet het natuurlijk iets beter. Ach, dat houdt het spannend! 

Ondanks het verschil in voetbalclub-fans, heeft Jurre het erg naar zijn zin bij HUUS.nl. Hij zegt: ‘het is een jong en snelgroeiend bedrijf, lekker in de buurt en ik mag veel verschillende dingen doen. Daarnaast werken we met een heel leuk team, dus ik zit er helemaal op mijn plek!’ Ook werken bij HUUS.nl? Er staan nog genoeg vacatures open. 

Favoriete producten 

Een paar favoriete items opnoemen die op de webshop staan is nooit moeilijk en ook Jurre was er zo uit! Hij kiest bijvoorbeeld de Apeldoorn tafel, een mooie, zwarte tafel die in ieder interieur perfect past. Een echte eye-catcher die Jurre niet links kon laten liggen is de Rodeo Velvet bank in de kleur pistache. Echt een bijzondere bank, vooral door de mintgroene kleur. Je moet wel een beetje lef hebben om zo’n kleur uit te kiezen!

Woontrends

Een Scandinavische look, dat is de woontrend waar Jurre voor kiest. Het is simpel en clean maar maakt indruk doordat er veel dezelfde kleuren worden gebruikt, zoals wit, zwart, beige en nog meer neutrale kleuren. Ook zie je veel natuurlijk stoffen voorbij komen. Zo zie je bijvoorbeeld fauteuils van bouclé, hanglampen van bamboe en wollige vloerkleden

Cliché

Als laatste vragen we Jurre wat hij eigenlijk zou willen veranderen in het huis waar hij nu woont. Aangezien Jurre nog thuis woont bij zijn ouders, mag hij er eigenlijk niet zoveel over zeggen, maar over één ding is hij heel duidelijk; bij hem komen geen quotes aan de muur. Typisch een mannending, wij vinden dat juist super gezellig!


Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu