Ga naar de inhoud

De favorieten van verkoper Martijn

Ik ben Martijn, verkoopmedewerker in de winkel in Hazerswoude-Rijndijk en inmiddels anderhalf jaar werkzaam bij HUUS. “Mijn functie geeft me de mogelijkheid om mijn passie voor meubels te combineren met het bieden van uitstekende service aan onze klanten.”

Hij vertelt enthousiast verder: “Buiten mijn werk ben ik graag sportief bezig. Een stevige mountainbiketocht door de bergen is voor mij de ultieme manier om mijn hoofd leeg te maken.” Wanneer hij behoefte heeft aan wat rust maakt hij graag lange wandelingen, vaak in het gezelschap van z’n papegaaitjes. Hoe leuk!

Het leukste aan zijn functie? “Het feit dat ik de tijd kan nemen om klanten van goed advies te voorzien. Het is een genot om te zien hoe tevreden klanten met een glimlach de deur uitgaan!”

Als het gaat om zijn eigen stijl heeft hij duidelijk een bepaalde visie voor ogen. “In mijn ogen komen meubels pas echt tot hun recht als ze zijn gemaakt uit natuurlijke materialen. Neem bijvoorbeeld het prachtige mango hout van de tafels die wij in de winkel hebben staan.” De combinatie van deze warme, natuurlijke materialen met donkere en rustige kleuren vindt hij een unieke uitstraling aan de meubels geven. En wij snappen dat helemaal!

Ronde eettafel Monique

€795,- €449,-

Salontafel Britt (zwart)

€299,- €199,-

De favorieten

We gaan door met Martijns favoriete meubels. “De Pleun eetkamerbank, de Mette eettafel en de Rikki stoel zijn stuk voor stuk wel items die mijn hart sneller laten kloppen. De eetkamerbank Pleun straalt warmte uit en nodigt uit om lang te tafelen. De eettafel Mette is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit door haar rond afgewerkte blad in combinatie met een metalen spinpoot. De Rikki stoel biedt niet alleen comfort maar ook een eigentijds design.”

Deze meubels passen perfect bij mijn liefde voor natuurlijke materialen en rustige kleuren. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze mooie items als ik. Wie weet kom ik jullie binnenkort tegen bij HUUS, waar ik met alle plezier mijn passie voor meubels met jullie deel.

Volg ons op onze socials!