Ga naar de inhoud

De vijf favoriete items van social media marketeer Demi

Favoriete meubels

Mijn favoriete meubels uitzoeken, dat is een moeilijke opgave! De webshop van HUUS.nl staat vol met allemaal fantastische meubelstukken, dus kiezen vind ik lastig. Maar, ik ga mijn best doen. 

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Demi, woon in Almelo samen met mijn vriend Martijn en teckel Flip. Ik werk sinds kort als Social Media Marketeer bij HUUS.nl. Ik ben verzot op alles wat met styling te maken heeft, of dat nou interieur, make-up of kleding is.

Ik vind het allemaal geweldig. Het huis waar ik nu samen woon, was al helemaal ingericht (door mijn vriend), dus veel heb ik daar niet aan kunnen doen. Langzaam maar zeker probeer ik nu mijn eigen stijltje in zijn interieur aan te brengen. Bij deze dus mijn top vijf producten, allemaal items die ik zo bij mij thuis neer zou zetten! 

1. Fauteuil Babe

Ik HOU echt van de bouclé trend die je nu overal voorbij ziet komen. Hoe lekker zacht ziet dit er uit! De fauteuil Babe zit ook nog eens heel lekker en past perfect bij mijn favoriet nummer twee. 

Tip: ook fan van bouclé meubels? –> Lees dan deze blog eens!

2. Eettafel Floor

Kleur in mijn interieur vind ik top, maar de basis mag lekker clean zijn. Daarom vind ik de Babe stoelen perfect passen bij de Floor eettafel. Door het visgraatmotief is de tafel toch iets bijzonderder dan een normale, zwarte tafel. Ik zie mezelf al een hele avond borrelen met vrienden aan de eettafel Floor!

3. Bank Vogue

Een bank moet voor mij voldoen aan best veel; hij moet lekker zitten natuurlijk, vlekken moeten er makkelijk uit kunnen (want de teckel wil nog wel eens een dutje doen op de bank) en een bank mag voor mij echt een statement piece zijn in een woonkamer. Bank Vogue staat daarom hoog op mijn lijstje. Ik vind de blauwe velours stof heel erg mooi en de bank is mooi ruim. Genoeg ruimte voor mij, Martijn en Flip;)

4. Vloerkleed Rox

Hoe fijn is dat, opstaan uit bed en dan niet met je voeten op een koude vloer staan, maar op een heerlijk vloerkleed. Ik zie vloerkleed Rox al in mijn slaapkamer liggen. In mijn woonkamer past die ook perfect! Doordat het vloerkleed mooi licht qua kleur is, wordt de ruimte er meteen een stuk groter van. 

5. Tafellamp Olifantje

Als laatste kies ik voor dit lampje van een schattig olifantje. Ik vind dit soort speelse dingen in een interieur tof, zo wordt het iets minder serieus. Zo staat er bij ons in huis ook een gouden teckel op een dressoir. En hoe handig, als je dit item besteld voor 15:00 uur dan heb je hem de volgende dag al in huis! 

Ik hoop dat jullie lekker veel inspiratie op hebben gedaan. Ik ga de webshop leegkopen. Happy shopping!

Volg ons op onze socials!