Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De voorbereiding op het EK

Het Ek staat weer voor de deur, en we kunnen niet wachten om weer met een lekker drankje het Nederlandse team aan te moedigen. Na een lange periode van afwezigheid, belooft het weer een spektakel te worden! Mede door de corona crisis weten we nog niet wat wel en niet kan tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. Maar wat dit jaar niet anders zal zijn is dat vele woonkamers, terrassen en straten vol zullen hangen met oranje versiering. We hebben nu al zin in de foto’s van de oranje woonkamers en feestelijke straten vol versiering.

Voor een ultiem EK-gevoel heb je natuurlijk wel een goede warming up nodig. Of gewoon een aantal producten.
Ten eerste heb je natuurlijk een mooie grote TV nodig. Je wil natuurlijk de doelpunten van Memphis Depay niet missen! Check hiervoor ook onze sportzomer combideal, waarbij jij kant maakt op een gloednieuwe SMART-TV!

Breng ook de tribune in huis met een prachtig grote hoekbank, waarbij iedereen gezellig samen met elkaar de wedstrijden kan bekijken, en juichen als een leeuw wanneer er wordt gescoord!

Ten derde is een koelkast vol koude drankjes en een vriezer vol snacks een aanrader. Vergeet hierbij niet de oranje bekertjes, bordjes en dien je de snacks op met cocktailprikkers met de Nederlandse vlag.

Als laatste hebben wij de tip om je woonkamer vol te hangen met oranje versiering. Zo kom je echt in de stemming tijdens de wedstrijden.
Met een eindtoernooi voetbal kan je het eigenlijk zo gek niet maken met oranje versiering in huis. Wat sowieso niet mag ontbreken zijn een paar goede oranje vlaggen met daarop bijvoorbeeld een leeuw of een voetbal. Hoe meer hoe beter. Je kan deze aan de muur of over de TV hangen. Leg op de bank wat oranje kussens. En zo ben je helemaal klaar om met je familie of vrienden onze oranje leeuwen toe te juichen.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu