Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De favorieten van General Manager Ilonka

Maak kennis met Ilonka!

Ilonka is al bijna 4,5 jaar werkzaam als General Manager bij HUUS en de tijd is voorbijgevlogen. Hoe ze het al die tijd heeft volgehouden? Nou, naast dat ze haar werk heel leuk vindt, is het geen dag hetzelfde bij HUUS. “Soms ben ik bezig met het interne proces, dan weer in gesprek met mijn medewerkers, en dan denk ik mee over klantoplossingen.” Lekker afwisselend dus!

Het combineren van woonstijlen

Ilonka vindt het leuk om verschillende woonstijlen te combineren, vooral die met rustige kleuren en aardetinten. Ze heeft daarnaast een zwak voor een Scandinavische uitstraling. Maar wat zijn nu haar favorieten?

De eettafels Mette en Lieve schieten meteen in Ilonka’s gedachten. Volgens haar hebben deze tafels een prachtig dun blad met een rustige uitstraling. Het ovale Deense blad past perfect bij de Scandinavische sfeer. Om het helemaal af te maken, combineer je de tafels met de bouclé stoffen eetkamerstoelen Fender of Vannes in de natuurlijke beige kleur.

Ontspannen in stijl

Na een drukke werkdag ontspant Ilonka graag met een kopje thee op de comfortabele hoekbank Statement. Deze bank staat elegant op zijn pootjes en de ruimte eronder creëert een luchtig en ruimtelijk effect in je huis. Bovendien is de hoekbank eenvoudig in elkaar te zetten. Ilonka heeft ook nog een goede tip voor ons over het onderhoud van je meubels. “Omdat ik van lichte kleuren houd, heb ik meteen bij mijn bestelling gekozen voor de verzorgingsset met 3 jaar vlekvrije garantie. Deze set beschermt mijn meubels tegen vlekken en maakt ze waterafstotend. Met 3 jaar garantie hoef ik me nergens zorgen over te maken. Lekker makkelijk!”

Wij zijn dol op de stijl en favorieten van Ilonka en zijn ontzettend blij met haar als General Manager van HUUS. En hier is nog een leuk feitje: naast (of soms tijdens ;)) haar werk luistert Ilonka graag naar DJ Tiesto en The Weeknd!

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu