3-jaar bescherming + vlekvrij garantie Hoekbank

4,8 rating based on 3 ratings
Bekijk reviews
Bekijk specificaties
×
In3

Betalen in 3 termijnen, 0% rente

  • Geen BKR-registratie
  • Alle orders tussen €50,- en €4000,-
  • 1e termijn direct betalen met iDEAL (39,67)
  • 2e na 30 dagen, 3e na 60 dagen

119,00

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente.
Add to Wishlist

daarom bij jou in huis

  • Gratis verzenden boven €100,-
  • Aankopen standaard verzekerd tot €2.500,-
  • Gratis retourneren
  • Afhalen van ma t/m vrij 08:30 - 16:00 uur

Specificaties

Let op!

Lees onderstaande omschrijving goed

Set voor

1 hoekbank

Overig

Enkel te bestellen in combinatie met een product zoals een bank of stoel

Omschrijving

DOWNLOAD ALS PDF

Bescherm je HUUS-meubel!

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk van je nieuwe HUUS-meubel genieten, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom bieden we je nu een iProtect verzorgingset bij aanschaf van een meubel van textiel: hiermee heb je 3 jaar bescherming en vlekvrij garantie op je nieuwe meubel.

Let op! Kies je voor deze garantie dan vervalt je retourrecht na de behandeling, en gaat op dat moment je garantie in.

Wat is iProtect 3-jaar bescherming + vlekvrij garantie op textiel?

De naam geeft het al een beetje weg, met de 3-jaar bescherming vlekvrij garantie op textiel neem je een garantie af op HUUS-meubels van textiel. Dit betekent dat je een verzorgingset aanschaft bij de aankoop van je meubel, waarmee je zelf je meubel behandelt vóór gebruik. Dan veeg je vloeistoffen en ander vuil makkelijk van je bank of stoel af! Mocht er toch een vlek ontstaan kan je deze behandelen met de bijgeleverde reiniger, en mocht dát ook niet baten kan je contact opnemen met onze partner Oranje Furniture Care, die een professional sturen om de vlek te verwijderen of een andere oplossing zoeken.

 

Welk pakket heb ik nodig?

Als het goed is verschijnt het voor jou benodigde pakket vanzelf op je beeldscherm wanneer je een product van textiel in je winkelmand plaatst. Voor de zekerheid nemen we hier de pakketten even door:

iProtect beschermingset fauteuil en eetkamerstoelen

Deze set is voor één fauteuil of twee eetkamerstoelen. Bestel je twee fauteuils? Dan heb je dus twee pakketten nodig. Bestel je zes eetkamerstoelen? Dan bestel je drie pakketten mee.

 

iProtect beschermingset zitbank en eetkamerbank

Deze set is voor één zitbank, maximaal 5-zits, voor een grotere bank zal je dus twee pakketten nodig hebben. Dit pakket is tevens bedoelt voor eetkamerbanken, één set is genoeg voor één eetkamerbank

 

iProtect beschermingset hoekbank – momenteel geselecteerd

Met deze set bescherm je één hoekbank.

 

De textielbeschermer

Met de vlekvrij verzorgingset kan je eenvoudig één fauteuil of twee eetkamerstoelen behandelen zodat deze beschermd is tegen vuil en vlekken. De textielbeschermer impregneert de vezels van het textiel grondig, zodat de stof beschermd wordt tegen water en andere vloeistoffen, vet, eten, en andere vlekkenmakers. Zorg ervoor dat je deze set mee-besteld en je nieuwe meubel vóór gebruik behandelt, om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

 

Gebruiksaanwijzing textielbeschermer

Spray na aankoop en voor gebruik je meubel(s) in met de textielbeschermer. Zorg voor een goed geventileerde ruimte (of behandel het meubel buiten). Houd rekening met een droogtijd van om en nabij 12 uur. Houd de spuitbus altijd rechtop en spray vanaf 20 à 30 cm afstand op het textiel. Maak hierbij gelijkmatige banen. Gebruik je je meubel intensief? Dan kan je de behandeling jaarlijks of eens per twee jaar herhalen voor een extra goede bescherming.

Bekijk hier onze video voor het impregneren van je meubel >

 

De textielreiniger

De textielreiniger biedt hulp wanneer een vlek toch door de beschermer weet te dringen. Het is een licht schuimende substantie waarmee je de vlek meermaals kunt behandelen om deze uit het textiel te krijgen.

 

Gebruiksaanwijzing texielreiniger

Spuit de licht schuimende substantie op de vlek. Wrijf de reiniger in met de bijgeleverde handschoen. Laat de reiniger een poosje intrekken en neem vervolgens het meubel af met de bijgeleverde doek of een schone (oude) handdoek. Deze behandeling kan je herhalen tot de vlek verdwijnt. Lukt het niet de vlek te verwijderen met de reiniger? Dan is het tijd voor onze service.

 

Service

De bedoeling is natuurlijk dat je met deze bescherming geen vlekken krijgt in je textiel. Mocht er toch een vlek deze barrière doorbreken, kan je deze te lijf gaan met de meegeleverde textielreiniger. Is zelfs deze reiniger niet opgewassen tegen de vlek? Dan sturen we versterking! De professionals van Oranje Furniture Care komen naar je toe om de vlek te verwijderen of bieden je een andere oplossing.

Belangrijk! Om in aanmerking te komen voor deze garantie moet je aan kunnen tonen dat je de onderhoudset en het meubel besteld hebt bij HUUS.nl.

 

Soorten vlekken

Vlekken waartegen je textiel beschermd wordt en waarvoor je aanspraak kan doen op garantie betreffen dranken, voedingsmiddelen, en zelfs af- en uitscheiding van mensen of huisdieren. Je hebt geen garantie tegen vlekken waartegen textiel niet beschermd kan worden, zoals bijtende substanties (denk hierbij aan bleek of nagellakremover) en verf- en kleurstoffen (denk hierbij ook aan het afgeven van spijkerbroeken).

 

Met wie neem ik contact op als ik een vlek niet verwijderd krijg?

In elke iProteqt verpakking vind je een servicebewijs met een QR-code, door deze te scannen kan je in contact komen met onze partner. Of dien een servicemelding in op www.iproteqt.nl.

Zorg hierbij dat je je factuur bij de hand hebt (tip: stuur ook een foto mee van de vlek in kwestie). In je account kan je een factuur van je bestelling downloaden. Heb je geen account aangemaakt? Dan kunnen wij je de factuur opnieuw verzenden. Stuur een mail naar klantenservice@huus.nl en je krijgt zo snel mogelijk je factuur opgestuurd.

 

website www.iproteqt.nl een servicemelding indienen.

Ook kan het via een QR code die op het servicebewijs staat. Dit servicebewijs zit in elke Iproteqt verpakking.

 

Heb je vragen over de 3-jaar bescherming en vlekvrij garantie?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Je bereikt ze via de chat in de webshop, het e-mailadres klantenservice@huus.nl, of telefonisch op 074 – 250 33 74 (optie 1).

 

Klanten over HUUS.nl

Sanne van Hermelen

Goed opgelost

Het personeel is klantvriendelijk en de meubels worden snel geleverd. Tijdens de eerste levering is er iets niet helemaal goed gegaan. Gelukkig heeft (in dit geval) Ruby dit netjes opgepakt en afgehandeld. Nogmaals dank Ruby!

Ina Meerman

Keurig verpakt en simpel in elkaar te zetten

Gisteren zijn mijn nieuwe meubels bezorgd door jullie.....en wou even zeggen dat ik er enorm blij mee ben. Aardige bezorger, alles keurig verpakt en heel simpel in elkaar te zetten. TOP!!!!

Hermien

Ontzettend blij met onze salontafel

Wij zijn ontzettend blij met onze salontafel! Het staat prachtig in onze woning en we gaan zeker vaker bij jullie bestellen.