Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Hoekbank op afbetaling 

Ben jij aan een nieuwe hoekbank toe? Je hoeft er nu niet langer eindeloos voor te sparen. Bij HUUS.nl koop je jouw favoriete hoekbankstel namelijk veilig en snel op afbetaling. Betalen doe je gespreid in verschillende termijnen en zonder de financiële risico’s die vastzitten aan traditionele leningen met de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Zo profiteer je van het beste van beide werelden en van directe levering van je aankoop. 

HUUS.nl biedt deze unieke betaalmogelijkheid aan klanten die in de webshop bestellen. Tegelijkertijd zijn onze hoekbankstellen in de winkel te bewonderen en kun je hierbij rekenen op uitgebreid advies van een woonspecialist. Deze combinatie van kleine internetprijzen en grote service is de reden dat wij door RTL 4 zijn uitgeroepen tot beste woonwinkel van Overijssel. 

Hoekbank op afbetaling kopen: de voordelen 

Wanneer is het nu een goed idee om een hoekbank in termijnen te betalen? Het is bijvoorbeeld een goede keuze als je oude hoekbankstel dringend aan vervanging toe is, maar je op dit moment niet genoeg geld op je rekening hebt om het aankoopbedrag in één keer te voldoen. Bestelling op afbetaling helpt je in dit geval uit de brand, zonder dat je onverantwoorde risico’s neemt. 

Gespreide betaling is bij HUUS.nl zelfs zó voordelig, dat je het ook kunt overwegen als je ruimer bij kas zit. Door je spaarrekening niet te hoeven plunderen, hou je ruimte over voor eventuele onvoorziene rekeningen en andere uitgaven op woongebied. Handig als je bijvoorbeeld net verhuisd bent en in korte tijd een complete woonkamer moet inrichten! 

Lage prijzen, hoge service 

Maar er zijn nog meer redenen om te betalen in termijnen. Vaak horen wij van klanten dat ze bij ons een hoekbank kopen omdat ze hem voor die prijs écht niet kunnen laten staan. Want niet alleen kun je in onze winkel rekenen op lage internetprijzen, maar ook stunten we daarbovenop nog eens regelmatig met spectaculaire kortingen en koopjes. 

Zo kan het gebeuren dat je tijdens een bezoek aan onze showroom spontaan verliefd wordt op een hoekbankstel van een topmerk, tegen een prijs die je zelden ziet in deze kwaliteitsklasse. Heb je net te weinig saldo op je bankrekening? Geen nood; je kunt toch toeslaan dankzij onze flexibele betaalregeling. Zo makkelijk en leuk was het bestellen van een hoekbankstel op afbetaling nog nooit! 

Hoekbank in drie termijnen betalen 

Het kopen en afbetalen van een hoekbank is bij HUUS.nl niet alleen heel eenvoudig, maar ook nog eens heel veilig. Over de betaling in termijnen betaal je namelijk geen rente en hierdoor ervaar je niet de nadelen die aan een traditionele lening verbonden zijn. Daarnaast los je het gehele aankoopbedrag gespreid over in totaal drie termijnen al binnen een periode van 60 dagen af. 

Het achterliggende principe is simpel. Kies tijdens het online afrekenen voor de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente en voer je gegevens in voor een snelle controle. Hierna doe je het eerste deel van de termijnbetaling en gaan wij direct voor je aan de slag om de bestelling te verzenden. Binnen een maand volgt de tweede betaling en weer een maand later de derde en laatste. 

Hoekbank op afbetaling: zonder rente of BKR 

Een hoekbank op afbetaling bestellen bij HUUS.nl heeft nog meer voordelen. Het betalen in termijnen is namelijk niet alleen volledig renteloos, maar geschiedt ook nog eens zonder BKR-toetsing. Hierdoor is het kopen in onze webshop laagdrempelig voor iedereen die op korte termijn snel een hoekbankstel wil kopen zonder daarbij grote financiële risico’s te lopen.  

Is het kopen van een hoekbank in termijnen iets voor jou? Aarzel dan niet en maak gebruik van onze lage prijzen en flexibele betaalopties. Wie weet zit jij nog deze week op een fonkelnieuw hoekbankstel! Heb je nog vragen? Stel ze dan via klantenservice@HUUS.nl of breng een bezoekje aan onze ruime showroom in Hengelo, Apeldoorn of Hazerswoude-Rijndijk. We helpen je graag verder. 

Het gaat op deze pagina om de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Het gaat hier niet over de betaalmethode Spraypay

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu