Ga naar de inhoud

HUUS meubels nu ook beschikbaar voor zakelijke markt!

HUUS zakelijk is live! De afgelopen maanden heeft het team van HUUS.nl hard gewerkt aan een zakelijke versie van de website. Zo willen we meerdere en verschillende branches voorzien van de eigentijdse en mooie meubels die HUUS.nl biedt.

Voordelen

Een plek dat voelt als HUUS

Van kantine tot ontvangstruimte of kantoor tot hotel. De HUUS meubels komen goed tot recht in verschillende ruimtes én branches. Want een plek dat voelt als thuis, is een plek waar goed gewerkt wordt.

Vooral in de tijden van nu zijn werknemers van veel bedrijven al erg gewend aan thuiswerken. Geef ze dus dat kleine beetje HUUS mee en creëer een huiselijke sfeer op de werkvloer! Laat je inspireren en schroom vooral niet om een offerte aan te vragen!

Wat betekent dit?

Heb je een organisatie die net is opgestart of een pand met ruimtes die toe is aan een nieuwe inrichting? Shop dan via www.huus.nl/zakelijk!

Kies ervoor om ‘gewoon’ te shoppen zoals je al gewend bent op de webshop, of vraag een offerte aan als je andere wensen hebt! Zoals je ziet: we zijn van alle markten thuus. 🙂

Shop online of vraag vrijblijvend een offerte aan!