Ga naar de inhoud

Inhuis.nl is veranderd naar HUUS.nl

HUUS.nl, voorheen Inhuis.nl, is een woonbelevingswinkel van 1500 m2 met goede kwaliteit meubelen voor een lage prijs. Het kleine en gedreven team van Inhuis zorgt voor een prettig advies op het gebied van styling, grootmeubel, kleinmeubel en decoraties. Tevens geeft Inhuis.nl stylingadvies aan huis. Bij Inhuis staan er elke dag jonge en enthousiaste toppers klaar om ervoor te zorgen dat je het beste in huis haalt. De webshop Inhuis.nl is gestart vanuit enthousiasme voor onze meubelen en een warme stijlvolle inrichting voor ieder huis, dit enthousiasme zie je ook terug in ons team. 


Inhuis.nl is dan ook erg klein begonnen en uitgegroeid tot een professionele webshop. Achter de schermen groeien we constant in grootte en ambitie, maar staan ook gezelligheid en ondersteuning voorop.


Als team van Inhuis gaan we voor gelijkwaardigheid. Van magazijnmedewerker tot chauffeur of marketeer: we streven naar ons gezamenlijk doel en ondersteunen elkaar. Niemand is je baas want iedereen is je collega bij Inhuis.


Inhuis.nl heeft verschillende meubelcategorieën om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Het assortiment bestaat uit tafels, kasten, stoelen, fauteuils, banken, verlichting, accessoires en combideals. 


Binnen het assortiment tafels van Inhuis vallen eettafels, salontafels, bartafels, hoektafels/bijzettafels en haltafels/sidetables. Onder het kasten assortiment vallen tv-meubels, boekenkasten, buffet-/vitrinekasten, dressoirs en opbergkasten. 


Verder vallen binnen het assortiment stoelen van Inhuis.nl eetkamerstoelen, barkrukken, barstoelen en krukken. Onder het assortiment banken vallen eetkamerbanken en zitbanken. Als verlichting heeft Inhuis hanglampen, vloerlampen en tafellampen in het assortiment.


Daarnaast heeft Inhuis.nl nog verschillende accessoires in het assortiment; wandrekken, klokken, kapstokken en spiegels. De combideals van Inhuis.nl verschillen per week. 


Een nieuw jaar betekent tijd voor een nieuwe toffe naam! Sinds 5 februari 2020 is Inhuis dan ook veranderd naar HUUS.nl. Omtrent de naamsverandering van Inhuis naar HUUS.nl zijn er verschillende kortingsacties om onze klanten te verwennen!