Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Op zoek naar een totaalinrichting voor jouw bungalow of recreatiepark? HUUS denkt graag met je mee!

Van vakantiewoningen tot bungalows of recreatieparken. Interieur draait om sfeer. Om de juiste sfeer te creëren die past bij de look en feel van jouw bedrijf, wil je de juiste combinatie van meubels samenstellen. Samen met jou komen we tot een passend interieur!

Een plek om thuis te komen met de meubels van HUUS

Jouw gasten kijken uit naar hun verblijf. Hoe mooi is het dan om ze nét iets extra’s te geven? Met dat in ons achterhoofd, denken we graag met je mee over de juiste inrichting. Dagelijks houden we ons bezig met verschillende soorten interieurstijlen zoals landelijk, industrieel, hotel chique of scandinavisch. Waar je ook naar op zoek bent: ieder interieur is uniek en daar horen unieke oplossingen bij!

Case: binnenkijken bij dé vakantiewoning van Ameland

Via onze social media kwamen de twee jonge ondernemers Jelmer en Imelda terecht op de webshop van HUUS.nl. Ze waren op zoek naar moderne maar toch betaalbare meubels die snel geleverd konden worden. Hierbij was HUUS.nl de perfect keuze. “We vonden het fijn dat alles in één keer besteld kon worden bij een winkel/website.”

Bezorgen op een eiland? Geen probleem

“Voor ons was het belangrijk dat de meubels op Ameland geleverd konden worden. Dit is namelijk niet altijd vanzelfsprekend.” Het resultaat is een modern ingericht appartement waar je na een lekker dagje uitwaaien fijn kunt thuiskomen. “Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de meubels en hoe het is geworden.”

“Het was voor ons van belang dat de meubels op het eiland bezorgd werden. Dit kon gelukkig allemaal en daarom hebben we bij HUUS.nl besteld!”

Imelda – Storm Ameland

De moderne materialen en ruim opgezette woonkamer maken het tot een plek waar je graag wilt zijn. Maar de inrichting is nooit helemaal klaar. Zo is Imelda nog van plan om andere nachtkastjes en lampen aan te schaffen. En de andere toekomstplannen van Storm Ameland? “Natuurlijk heel lang gasten mogen ontvangen en ze een heerlijke vakantie geven!”

Shop de look

Boomstamtafel & 4 stoelen

Salontafelset Anne

Klok Scott

Eindeloze mogelijkheden

Ook een appartement of een (zakelijke) ruimte die je graag passend en naar smaak in wil richten? Neem contact met Lotte Billijon en bespreek de mogelijkheden!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu