Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Inspiratie voor je nieuwe hanglamp

Heb jij net een nieuwe eettafel of ben je uitgekeken op je oude hanglamp? Ben je daarom nu op zoek naar wat nieuws? In deze blog doe je inspiratie op en lees je over verschillende stijlen en ideeën.

Allereerst is het belangrijk te weten hoe je de plek waar je de lamp wilt ophangen gaat gebruiken. Gebruik je de tafel alleen om te eten? Dan heb je niet hele felle lampen nodig, maar is juist sfeerverlichting gezellig. Gebruik je de plek om te werken/studeren kies dan voor een lamp waar veel licht uit komt. Is het de bedoeling om een multifunctionele plek in te richten, waar je zowel eet als werkt? Met een dimmer kun je altijd bepalen hoeveel licht je nodig hebt.

Hoe wil je je lamp hebben hangen?

Heb je een grote eettafel, gebruik dan altijd het midden van de tafel als uitgangspunt. Pak hierbij ook het midden van de hanglamp, zo hangt je lamp altijd recht boven je eettafel.

Glazen hanglampen

Laten we beginnen met de bekende glazen lampen. Glazen hanglampen blijven altijd terugkomen, maar waarom? Een glazen hanglamp heeft een unieke en trendy uitstraling en is zeer veelzijdig: het matcht goed met een Landelijke, Moderne of Scandinavische woonstijl. Deze lampen raken nooit uit de mode!

Hanglampen met staaldraad

Deze hanglampen zijn zeker geschikt voor de woonstijlen industrieel, minimalistisch of bij een strak interieur. Door hun strakke effect is dit een echte eyecatcher in je interieur. Het licht zal goed tot zijn recht komen met deze hanglampen.

Industriële hanglampen

Heb je een industriële woonstijl? Dan is de metalen of een betonlook hanglamp helemaal jouw ding. Deze hanglampen zijn vaak ruw afgewerkt om ze een industriële look te geven. Ook zie je tegenwoorden veel hanglampen afgewerkt met touw, voor die extra finishing touch.

Houten hanglampen

Wat je de laatste tijd ook zeker vaak ziet zijn hanglampen gemaakt van hout. Dit is dé trend van 2020 en houten hanglampen zijn niet meer weg te denken bij een landelijk interieur en komen ook steeds meer voor bij moderne en Scandinavische interieurs. Deze lampen zijn eenvoudig te combineren met andere houtsoorten en geven een warme sfeer in huis.

zelie hanglamp lampen

Hanglampen boven een ronde eettafel

Genoeg inspiratie gekregen? Bekijk snel al onze hanglampen voor jouw toekomstige hanglamp!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu