Ga naar de inhoud

Japans-Scandinavisch

Japans-Scandinavisch is een trend die je steeds vaker gaat zien. Beide stijlen hebben overeenkomstige karaktereigenschappen. Hieronder valt het lichte kleurgebruik, de functionaliteit van het interieur en de natuurlijke materialen. De kleuren die gebruikt worden bij deze stijl zijn beige, grijs, zand, bruin en wit. Deze kleuren zorgen voor rust en zachtheid in je interieur. Wanneer je er ook ronde en ovale meubels aan toe voegt krijg je een rustig effect. Voeg ook wat planten toe! Planten gaan namelijk erg goed samen met deze stijl. Ze geven een natuurlijk effect en dat is waar deze stijlen om draaien.

Fauteuil Babe is een heerlijke teddy stoel die perfect te combineren is in een zacht interieur. En is ook nog heerlijk om op te relaxen.

Hoekbank Sixty Six is een comfortabele bank die veel rust geeft in je interieur door de zachte kleur.

Eettafel Tabassum heeft een lichte hout kleur en afgeronde hoeken. Met deze tafel geef je je interieur rust en zachtheid.

Eetkamerstoel Crockett heeft een lichte stof en fijne dunne pootjes die je interieur rust geven en licht doet aanvoelen.

Hanglamp Construct is een bamboe lamp en heeft een natuurlijke uitstraling. Deze lamp is goed te combineren in verschillende stijlen.

Meer inspiratie?