Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

“Kantoor aan huis”

Voor sommige mensen is thuiswerken een heilige plek. Voor anderen is dit soms echter een helse strijd. Misschien ben je een persoon met een prachtig ingerichte “home office” en kun je hier in alle tevredenheid werken, terwijl een andere persoon veroordeeld is om aan de eettafel te werken, terwijl een tiener verveeld op de bank ligt. Daarom is het belangrijk dat iedereen een zo’n prettig mogelijke werkplek heeft om zo efficiënt mogelijk aan te werken.

Zit jij nu thuis en heb je echt het gevoel dat je je eigen plek nodig hebt, dan kan een bureau daar de geschikte oplossing voor zijn. Helaas heeft niet iedereen daar voldoende ruimte voor in huis, en ben je al snel geneigd om aan de eettafel te gaan zitten.


Wanneer je nu aan je bureau of eettafel zit is het wel van belang dat je op een prettige stoel zit, waar jij de hele dag op kunt blijven zitten. Denk hierbij aan een stoel op wieltjes waarbij je gemakkelijk wegrolt om iets te kunnen pakken. Ben je geen fan van een stoel met wieltjes, denk dan aan een exemplaar met armleuning, waarmee je ontspannend je armen op de leuning kan laten rusten.

Onmisbaar: een klok! Deze prachtige klokken zijn echte eyecatchers en passen in veel verschillende woonstijlen. Uiteraard kan je de tijd op je scherm zien maar vanaf een analoge klok verwerkt je brein toch makkelijker de tijd, denk er ook aan om elk uur éven op te staan van je bureau!

Goede verlichting is erg belangrijk tijdens het werken. Hierbij gaat het er niet alleen om dat je alle kleine lettertjes correct kunt lezen, maar ook omdat het licht jouw productiviteit beïnvloed. Hierbij kun je denken aan een hanglamp die een prettige sfeer creëert, maar ook aan tafellamp die net dat kleine beetje extra geeft waarmee jij prettig de dag doorkomt.

Een fauteuil om vanuit te werken? Ja graag! Het is goed om af te wisselen van houding, wanneer je bij het doorlezen van papierwerk of een telefoontje met een collega even in je comfortabele fauteuil gaat zitten zal je rug je dankbaar zijn. Afwisseling is het sleutelwoord!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu