Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Metaal is de laatste jaren steeds populairder geworden in de meubelindustrie. Een van de meest geliefde interieurstijlen van dit moment is industrieel chic. Deze stijl combineert ruwe, onafgewerkte elementen met strakke lijnen en moderne accenten.

Metaal is een grondstof dat wordt gewonnen uit de grond. In de grond zitten verschillende ertsen, wanneer deze worden gesmolten ontstaat er metaal. Het is een makkelijk te bewerken materiaal waardoor het voor verschillende doeleinden kan worden ingezet.

Eigenschappen van metaal:

  • Duurzaam
  • Buigbaar
  • Sterk
  • Recyclebaar
  • Hoge draagkracht
  • Vraagt weinig tot geen onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn metalen meubels?

Metaal is een makkelijk schoon te maken materiaal. In de meeste gevallen wil een droge doek over het oppervlak al helpen. Hiermee verwijder je eenvoudig stof en vochtige plekken. Mochten er hardnekkigere vlekken terecht zijn gekomen op het oppervlak kun je verwijderen met behulp van een beetje zeepsop.

Wanneer je gebruik maakt van een zeepsop en wat water is het goed om dit na te drogen met een droge doek. Dit voorkomt dat het metaal te lang te vochtig blijft waardoor er eventueel roestplekken kunnen ontstaan.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie en houd je op deze manier je meubels zo lang mogelijk mooi. Ben je alsnog op zoek naar een nieuw interieur of ben je benieuwd naar nog meer onderhoudstips? Klik hieronder verder!

Let op, je draagt altijd zelf verantwoordelijkheid voor het goed onderhouden van de meubels. We geven je graag tips en adviseren met alle liefde, maar wij geven geen garantie op deze onderhoudstips.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu