Ga naar de inhoud

Meubels op afbetaling kopen?

Meubels op afbetaling 

Online meubels kopen kan soms behoorlijk in de kosten lopen. Zelfs als je goede deals of flinke kortingen weet te vinden. Hoe fijn is het dan als je jouw aankoop gespreid in termijnen kunt betalen? Bij HUUS.nl doe je dat ook nog eens zonder rente, zonder BKR-toetsing en zonder de financiële risico’s van een traditionele lening met de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Meubels op afbetaling aanschaffen is hierdoor makkelijk én veilig. 

HUUS.nl is niet alleen trots aanbieder van deze gespreide betaalmethode, maar staat eerst en vooral bekend vanwege de hoge kwaliteit en service in het winkelaanbod. Als erkend meubelspecialist in de regio zijn wij door RTL 4 zelfs uitgeroepen tot beste woonwinkel van Overijssel. Onze bijzondere mix van een sfeervolle showroom met lage internetprijzen spreekt veel klanten aan. 

Wanneer meubels op afbetaling kopen? 

Het in termijnen betalen van meubels is in bepaalde situaties een uitstekende optie. Een goed idee is het sowieso als er een plotselinge verandering in je woonsituatie optreedt. Moet je bijvoorbeeld een nieuw huis inrichten, maar kun je op dat moment niet een geheel nieuw meubilair financieren? Dan is bestellen op afbetaling een prima alternatief, al helemaal als dit zonder rente en BKR-toetsing kan. 

Ook in andere situaties heeft gespreid betalen zo zijn voordelen. Zeker bij het kopen van meerdere meubels kunnen de kosten flink oplopen, waardoor je onnodig veel druk op je bankrekening zet. Door te kiezen voor afbetaling in meerdere termijnen, breng je jezelf niet in financiële moeilijkheden en houd je een veilige buffer voor andere onverwachte uitgaven. 

Stuntprijzen in termijnen betalen 

Hoewel je bij een bezoekje aan de showroom van HUUS.nl al snel zult merken dat ons assortiment bestaat uit topmerken van de hoogste kwaliteit, stunten wij regelmatig met onze prijzen. Die zijn toch al laag vanwege onze focus op online verkoop, maar geregeld geven wij hiernaast nog extra kortingen waar alleen snelle beslissers van profiteren. 

Spot jij een droommeubel tijdens een van onze kortingsacties, maar heb je niet het budget om direct toe te slaan? Dan is het fijn om te weten dat je het meubel bij ons in termijnen kunt betalen, zonder dat het buitenkansje aan jouw neus voorbij gaat. Zowel online als in onze winkel vind je veelvuldig interessante aanbiedingen; houd ons meubelaanbod daarom goed in de gaten! 

Meubels online kopen en gespreid betalen 

Meubels kopen op afbetaling werkt bij HUUS.nl in de basis heel eenvoudig. Wij vragen je niet om veel gegevens en doen geen BKR-toetsing, waardoor het hele bestelproces snel en vlekkeloos verloopt. Doordat je bij ons bovendien geen rente betaalt, zijn de financiële risico’s voor jou uiterst klein en geef je jezelf de tijd en ruimte om je online aankoop op verstandige wijze te financieren. 

Gespreid betalen doe je door tijdens het online afrekenen te kiezen voor de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente We vragen je om een eerste termijnbetaling, waarna we de bestelling direct voor je in orde maken. De tweede betaling volgt pas binnen 30 dagen en de derde binnen 60 dagen. Uiteindelijk schaf je jouw meubels zo eenvoudig aan via een overzichtelijke afbetaling gespreid over in totaal drie termijnen. 

Meubels kopen op afbetaling: zonder rente en BKR-toetsing 

Twijfel je nog waar jij online je meubels gaat bestellen? Als enige woonwinkel in Nederland biedt HUUS.nl op dit moment de unieke combinatie van lage prijzen, hoge kwaliteit, grootse service en veilige afbetaling in termijnen. En dat zonder rente en BKR-toetsing! Ideaal als je kortstondig krap bij kas zit, maar geen concessies wilt doen aan de kwaliteit van je nieuwe meubilair. 

Ben jij net als onze vele andere klanten overtuigd van de voordelen van betaling in termijnen? Bekijk dan ons online meubelaanbod of kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging in de winkel. Dankzij onze renteloze afbetaling en snelle levering hoef je niet langer te wachten met het kopen van de meubels die je nodig hebt. Vragen? Mail ons op klantenservice@HUUS.nl of bel naar 074 – 250 33 74. 

Het gaat op deze pagina om de betaalmethode In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente. Het gaat hier niet over de betaalmethode Spraypay.