Heb je
een vraag?
Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Elke week geven wij meerdere mooie prijzen weg aan onze trouwe social media volgers. Eventuele onduidelijkheden over de voorwaarden, worden hieronder uitgelegd:

Winacties Facebook

 • Bij winacties gebruiken wij veelal meerdere posts. Dat wil zeggen dat we niet bij elke post gelijk een winnaar kiezen. Bij kleine items gebruiken we normaal gesproken minder posts dan bij grote items.
 • Iedereen maakt evenveel kans om mee te doen, de winnaar wordt willekeurig gekozen, ongeacht uit welke regio je komt, je man of vrouw bent of hoe vaak je hebt meegedaan.
 • De winnaars van de winacties worden altijd op onze tijdlijn bekend gemaakt.
 • Heb jij een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Neem contact op met onze winkel door te mailen naar sales@huus.nl. Via de mail wordt er een afspraak gemaakt wanneer je jouw gewonnen product op kan halen. Let op! Gewonnen producten kunnen alleen op worden gehaald in onze winkel, deze verzenden wij niet.
 • De winnaar mag zijn prijs binnen 4 weken op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur vooraangekondigd ophalen in de winkel aan de Wegtersweg 14-6 in Hengelo. Let op, als de winnaar onaangekondigd langskomt, kan de prijs niet worden meegegeven.

Voorwaarden Winactie Pinterest 2020 HUUS.nl 

 1. De actie Pin & Win je nieuwe woonkamer wordt aangeboden door HUUS.nl. 
 2. De Pinterest actie loopt van 18 september 2020 tot en met 31 oktober 2020. Wij maken de winnaar op vrijdag 6 november bekend, op onze website en middels een Pinterest chatbericht naar de winnaar. 
 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
 4. De winnaar dient, na bekendmaking, binnen drie weken te reageren om gebruik te maken van het gewonnen shoptegoed. De winnaar doet uitdrukkelijke afstand van enig recht op de prijs als hij/zij binnen deze termijn niet heeft gereageerd. 
 5. HUUS.nl behoudt zich het recht deelnemers uit te sluiten van de actie indien sprake is van fraude, misleiding of onjuiste gegevens. 
 6. HUUS.nl is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen dan wel zonder opgave van reden de actie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen om haar moverende redenen, zonder dat HUUS.nl daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. 
 7. Wijziging of aanpassing van de actie zal door HUUS.nl op passende wijze publiekelijk (via onze website en social mediakanalen) bekend worden gemaakt. 
 8. De winnaar geeft door deelname aan deze winactie toestemming tot deelname aan promotionele activiteiten omtrent de actie en geeft HUUS.nl toestemming zijn/haar naam en eventuele foto’s en/of video’s te gebruiken voor promotie omtrent de actie.  
 9. Door deelname aan deze actie verklaren deelnemers akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.  

Winacties Instagram HUUS.nl en derden

Heb jij de prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Neem contact op met onze winkel door te mailen naar sales@huus.nl. Via de mail wordt er een afspraak gemaakt wanneer je jouw gewonnen product op kan halen. Let op! Gewonnen producten kunnen alleen op worden gehaald in onze winkel, deze worden niet bezorgd.

Als winnaar mag je je prijs binnen 4 weken op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur vooraangekondigd ophalen in de winkel aan de Wegtersweg 14-6 in Hengelo. Let op, als de winnaar onaangekondigd langskomt, kan de prijs niet worden meegegeven.

Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Gratis verzenden <br /> boven €100,- Gratis verzenden
boven €100,-
Makkelijk<br /> retourneren Makkelijk
retourneren

wij hebben alle
kennis in huis,
vraag gerust!

Chat met Femke
Marieke Hey, ik ben
online!
Menu