Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Elke week geven wij meerdere mooie prijzen weg aan onze trouwe social media volgers. Eventuele onduidelijkheden over de voorwaarden, worden hieronder uitgelegd:

Let op! Nep accounts van HUUS.nl zijn actief

Helaas zijn er op social media (Instagram en Facebook) nepaccounts actief die zich voordoen als HUUS.nl. Deze accounts proberen mee te liften op onze winacties. De winnaars van onze eigen winacties worden altijd bekend gemaakt via een bericht op onze tijdlijn. Daarnaast moet je als winnaar ons benaderen, wij benaderen jou niet! Je zal dus nooit een privébericht van ons ontvangen met de vraag of je persoonlijke gegevens wil achterlaten. Word je toch benaderd door een account met onze naam, weinig posts of volgers? Ga hier dan niet op in.

Check bij twijfel dus eerst het account en onze site.

Winacties Facebook & Instagram

 • Bij winacties gebruiken wij veelal meerdere posts. Dat wil zeggen dat we niet bij elke post gelijk een winnaar kiezen. Bij kleine items gebruiken we normaal gesproken minder posts dan bij grote items.
 • Iedereen maakt evenveel kans om mee te doen, de winnaar wordt willekeurig gekozen, ongeacht uit welke regio je komt, je man of vrouw bent of hoe vaak je hebt meegedaan.
 • De winnaars van de winacties worden altijd op onze tijdlijn bekend gemaakt. Niet via een privébericht!
 • Heb jij een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Neem contact op met onze winkel door te mailen naar apeldoorn@huus.nl. Via de mail wordt er een afspraak gemaakt wanneer je jouw gewonnen product op kan halen. Let op! Gewonnen producten kunnen alleen op worden gehaald in een van onze winkels in Hengelo of Apeldoorn, deze verzenden wij niet.
 • De winnaar mag zijn prijs binnen 4 weken op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur vooraangekondigd ophalen in de winkel aan de Wegtersweg 14-6 in Hengelo of het Rietveld 40 in Apeldoorn. Let op, als de winnaar onaangekondigd langskomt, kan de prijs niet worden meegegeven.
 • Is het gewonnen product niet op voorraad? Dan heb je natuurlijk langer de tijd om je meubel op te halen. Stuur een mailtje als je gewonnen hebt, dan nemen wij contact met je op!

Let op! Er zijn oplichters actief die via privéberichten op Facebook je gegevens proberen te ontfutselen. Trap er niet in! Dit is onze officiële Facebookpagina, en wij zullen vanuit HUUS.nl nooit vragen om je gegevens via social media.

Winacties Pinterest

 • Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Wij maken de winnaar bekend op onze website en middels een Pinterest chatbericht. 
 • De winnaar dient, na bekendmaking, binnen drie weken te reageren om gebruik te maken van het gewonnen shoptegoed. De winnaar doet uitdrukkelijke afstand van enig recht op de prijs als hij/zij binnen deze termijn niet heeft gereageerd. 
 • HUUS.nl behoudt zich het recht deelnemers uit te sluiten van de actie indien sprake is van fraude, misleiding of onjuiste gegevens. 
 • HUUS.nl is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen dan wel zonder opgave van reden de actie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen om haar moverende redenen, zonder dat HUUS.nl daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. 
 • Wijziging of aanpassing van de actie zal door HUUS.nl op passende wijze publiekelijk (via onze website en social mediakanalen) bekend worden gemaakt. 
 • De winnaar geeft door deelname aan deze winactie toestemming tot deelname aan promotionele activiteiten omtrent de actie en geeft HUUS.nl toestemming zijn/haar naam en eventuele foto’s en/of video’s te gebruiken voor promotie omtrent de actie.  
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Meer weten over het privacybeleid op social media? Lees hier onze privacyverklaring.

Gratis verzenden <br /> boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu