Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Heb jij meer in je mars dan koffie halen en kopietjes maken? Wil jij jezelf ontwikkelen én tegelijkertijd een hele leuke en gezellige tijd beleven? Kom dan stagelopen of afstuderen bij HUUS!

Wie zijn wij?

Wij zijn HUUS! Een team van 120 gezellige en hardwerkende mensen. Met ambitie en vertrouwen is alles mogelijk. Dat blijkt, want in 2018 zijn wij door RTL4 verkozen tot beste woonwinkel van Nederland! Hier zijn we ontzettend trots op. Met drie winkels verspreidt over Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk en Hengelo, drie outlets én een webshop timmeren we hard aan de weg! En daar stopt het niet, want we blijven alsmaar groeien. Groei jij met ons mee?

Tijdens je stage of afstudeeropdracht word jij niet gezien als stagiaire of afstudeerder, maar ben je echt part of the team. Binnen HUUS liggen er heel veel mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zo kan jij ZELF afstemmen welke taken jij op wilt pakken en zijn initiatieven of ideeën over hoe iets anders of beter kan meer dan welkom. Binnen onze jonge, nuchtere organisatie is er veel ruimte voor creativiteit en ambitie: geen idee is te gek!

Meld je nu aan voor een stage- of afstudeerplek bij HUUS! Je kan bij ons terecht op de volgende afdelingen:

Voor onze locatie in Almelo zoeken wij stagiair(e)s en afstudeerders voor de volgende afdelingen:

• HR (alleen stageplek)
• Marketing (alleen stageplek)
• Logistiek
• Klantenservice

Voor onze winkels in Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk en Hengelo zoeken wij stagiair(e)s voor de volgende afdelingen:

• Verkoop
• Styling

HR

Ben jij professioneel, ambitieus, creatief én volg jij de opleiding HRM (hbo of mbo)? Kom dan stagelopen bij HUUS! Als stagiair(e) HR ben je actief bezig met onder andere werving en selectie, onboarding en employer branding. Verder krijg je ook de mogelijkheid om mee te denken over strategische verbeteringen, werk jij mee aan onze projecten en beleidstukken! Kan jij niet wachten om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Solliciteer dan nu!

“Stage lopen bij HUUS is erg leuk! Er hangt altijd een goede sfeer op de werkvloer en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Verder word je inbreng altijd gewaardeerd en krijg je de mogelijkheid om jouw eigen ideeën zelf uit te werken.”- Niek, stagiair HR

Klantenservice

De afdeling klantenservice is één van de belangrijkste afdelingen binnen onze organisatie. Samen met je collega’s ben jij namelijk verantwoordelijk voor dat al onze klanten de HUUS-feeling voelen! Jij regelt al het klantcontact: zowel telefonisch als via de chat, Social Media en E-mail. Jij bent hét visitekaartje van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat al onze klanten goed worden geholpen en graag weer bij ons terugkomen! Volg jij de opleiding Office Management, Medewerker Contactcenter (BOL of BBL) of iets hieraan gerelateerd? Kom dan naar HUUS!

Marketing

Wil jij door middel van het creëren van bereik, bekendheid en awareness een bijdrage leveren aan de razendsnelle groei van ons jonge bedrijf? Kom dan stage lopen op onze marketing afdeling! Jij hebt een creative mind, mega veel inventieve ideeën en enorm veel zin om aan de slag te gaan op en met onze socials, websites en heel veel meer! Volg jij de opleiding Commerciële Economie of medewerker Marketing en Communicatie (BOL of BBL)? Wordt dan nu onze nieuwe creatieve Marketing stagiair!

Ik vind het fijn om bij HUUS te werken omdat ik als stagiair veel verantwoordelijkheid krijg. Daarnaast geeft HUUS mij de vrijheid om nieuwe ideeën te bedenken en word ik echt betrokken bij het team. – Jurre, stagiair Marketing

Detailhandel/Verkoopmanager retail

Naast dat jij professioneel en ambitieus bent, zijn wij op zoek naar iemand met een heleboel passie voor de verkoopbranche! Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt affiniteit met interieur. Jij weet met jouw vriendelijke lach en uitnodigende karakter iedere klant de HUUS-feeling te bezorgen. Je bent op de hoogte van de laatste trends én steekt jouw creatieve ideeën niet onder stoelen of banken! Jij kan bij ons terecht als Commercieel Medewerker (BOL of BBL), Retailspecialist (BOL of BBL), Retailmedewerker (BOL of BBL)

“Stage lopen bij HUUS is super leerzaam! Hiernaast word je als stagiaire direct gezien als onderdeel van het team.” – Mandy, stagiaire winkel Hazerswoude-Rijndijk

Logistiek

Van orderpicken tot producten labelen: geen dag is hetzelfde bij HUUS! De binnengekomen meubelen moeten een plekje krijgen in het magazijn. Sjouwen, pakbonnen organiseren, busjes laden. Jij weet er wel raad mee! Daarbij hoort natuurlijk ook netheid en structureel werken, want: een geordend magazijn betekent snel orderpicken en dus blije klanten! Volg jij de opleiding Logistics Management, Logistiek Medewerker, Logistiek Supervisor of een opleiding hieraan gerelateerd? Kom dan stagelopen bij HUUS!

Interieuradviseur/Interieurstylist

Jij bent op zoek naar een organisatie waarbij jij jouw liefde voor meubels en accessoires mag gaan vertalen naar het stylen van een winkel. Je bent op de hoogte van de laatste trends, hebt gevoel voor styling, steekt jouw creatieve ideeën niet onder stoelen of banken en volgt de opleiding Interieuradviseur (BOL of BBL), Interior Design & Styling etc.! Sta jij te popelen om met het HUUS-styling team aan de slag te gaan in een van onze woonwinkels? Kom dan naar HUUS!

Dus, wil jij stagelopen binnen een jong en ambitieus team waarin hard werken wordt beloond met heel veel gezelligheid tijdens de VRIJMIBO’s, teamuitjes, lunchwandelingen, personeelsfeestjes en andere activiteiten met je collega’s? Stuur een mailtje met de stageplek of afstudeeropdracht die je zoekt en jouw cv naar vacatures@huus.nl of bel met Jorinda op 06-86835260.

Stage/Afstuderen bij HUUS? Solliciteer dan nu!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met HR-medewerker Kelly op 06-30193874 of vul het bovenstaande formulier in en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis <br />  retourneren Gratis
retourneren
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Afhalen in<br> Almelo Afhalen in
Almelo
Menu