Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Heb jij meer in je mars dan koffie halen en kopietjes maken? Wil jij jezelf ontwikkelen én tegelijkertijd een hele leuke en gezellige tijd beleven? Kom dan stagelopen of afstuderen bij HUUS!

Wie zijn wij?

Wij zijn HUUS! Een team van 120 gezellige en hardwerkende mensen. Met ambitie en vertrouwen is alles mogelijk. Dat blijkt, want in 2018 zijn wij door RTL4 verkozen tot beste woonwinkel van Nederland! Hier zijn we ontzettend trots op. Met drie winkels verspreidt over Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk en Hengelo, drie outlets én een webshop timmeren we hard aan de weg! En daar stopt het niet, want we blijven alsmaar groeien. Groei jij met ons mee?

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bij HUUS word jij niet gezien als stagiair(e), maar ben je echt part of the team. Binnen HUUS liggen er veel mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zo kan jij zelf afstemmen welke taken jij op wilt pakken, zijn initiatieven of ideeën over hoe iets anders of beter kan meer dan welkom en bieden wij een passende stagevergoeding. Binnen onze jonge, nuchtere organisatie is er veel ruimte voor creativiteit en ambitie: geen idee is te gek!


Meld je nu aan voor een stageplek bij HUUS! Je kan bij ons terecht op de volgende afdelingen:

  • HR (Almelo)
  • Marketing (Almelo)
  • Verkoop (Hazerswoude-Rijndijk)

Dus, wil jij stagelopen binnen een jong en ambitieus team waarin hard werken wordt beloond? Stuur een mailtje met de stageplek die je zoekt en jouw cv naar vacatures@huus.nl of bel met Kelly op 06-30193874.

HR

Ben jij professioneel, ambitieus, creatief én volg jij de opleiding HRM (hbo)? Kom dan stagelopen bij HUUS! Als stagiair(e) HR ben je actief bezig met onder andere werving en selectie, onboarding en employer branding. Verder krijg je ook de mogelijkheid om mee te denken over strategische verbeteringen en werk jij mee aan onze projecten en beleidstukken! Kan jij niet wachten om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Solliciteer dan nu!

“Bij HUUS krijg je veel vrijheid en kun je je ideeën omzetten naar echte plannen. Bij HUUS voel je je ook echt tHUUS!”- Lisa, Charmène & Myrthe, stagiaires HR

Marketing

Wil jij door middel van het creëren van bereik, bekendheid en awareness een bijdrage leveren aan de razendsnelle groei van ons jonge bedrijf? Kom dan stagelopen op onze marketingafdeling! Jij hebt een creative mind, mega veel inventieve ideeën en enorm veel zin om aan de slag te gaan op en met onze socials, websites en heel veel meer!  Volg jij de opleiding Commerciële Economie of medewerker Marketing en Communicatie? Word dan nu onze nieuwe creatieve Marketing stagiair!

Ik vind het fijn om bij HUUS stage te lopen omdat ik echt een onderdeel uitmaak van het gezellige en jonge marketingteam. Daarnaast krijg ik veel creatieve vrijheid om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren.” – Lisanne, stagiaire Marketing

Detailhandel/Verkoopmedewerker retail Hazerswoude-Rijndijk

Naast dat jij professioneel en ambitieus bent, zijn wij op zoek naar iemand met een heleboel passie voor de verkoopbranche! Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt affiniteit met interieur. Jij weet met jouw vriendelijke lach en uitnodigende karakter iedere klant de HUUS-feeling te bezorgen. Je bent op de hoogte van de laatste trends én steekt jouw creatieve ideeën niet onder stoelen of banken! Jij kan bij ons terecht als je de opleiding Commercieel Medewerker, Retailspecialist, Retailmedewerker of een opleiding hieraan gerelateerd volgt.  

“Stage lopen bij HUUS is super leerzaam! Hiernaast word je als stagiaire direct gezien als onderdeel van het team.” – Mandy, stagiaire winkel Hazerswoude-Rijndijk

Stage/Afstuderen bij HUUS? Solliciteer dan nu!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met HR-medewerker Kelly op 06-57199153 of vul het bovenstaande formulier in en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu