Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

3 tips voor een Stijlvol Pasen

Pasen staat weer voor de deur, dit betekent gezellig met je gezin aan het paasontbijt, brunch en diner! Dat we het dit jaar kleinschaliger vieren betekent natuurlijk niet dat je het niet gezellig kunt maken in je huis. Hier vind je 3 tips om je paastafel zo mooi en gezellig mogelijk te maken.

Tip 1: Kleur bekennen

Pasen en de start van de lente vallen natuurlijk altijd in dezelfde periode. Frisse lentekleuren passen daarom bij uitstek goed in je paasbeste interieur. De lentekleuren van het jaar 2020 zijn groentinten, okergeel, azuurblauw en zachte pasteltinten als lichtroze en lichtpaars. Combineer deze tinten met stoere meubelen van hout en zwart ijzer en je woning is weer helemaal stijlvol Paas- en lenteklaar, al kleuren ze ook bij uitstek fantastisch bij een licht interieur. Dus of je nou een lichte of een donkere paastafel hebt: frisse lentekleuren zijn the way to go! Mix & Match verschillende kleuren voor een vrolijk effect of kies voor een mooi licht tafelkleed of loper met matchende servetten voor een hele chique look. Ook helemaal van nu: een (licht)groene muur!

Tip 2: Decoratie

Paastakken! Naast (echte of neppe) geschilderde eieren dé paasversiering die we jaarlijks terugzien. Vul een mooie grote (glazen) vaas met paastakken en zet deze op tafel. Je kunt de takken versieren met paashangers maar je kan ook de bos aanvullen met gele narcissen voor een vrolijk geheel. Op zoek naar een keer wat anders? Gebruik grote pauwenveren voor een chique look. Heb je de tafel met de korte kant aan de muur staan? Zet de vaas tegen de muur zodat je veel ruimte overhoudt voor de lekkere dingen op tafel.

Extra Tip: Zet een vaas met paastakken op een bijzettafel of sidetable in je woonkamer, keuken of hal!

Tip 3: Meer versieren dan alleen eieren

Gezellig samen met je kinderen eieren beschilderen, dat is het ultieme paasgevoel. Ook zonder kinderen kan het trouwens een enorm leuke activiteit zijn, zeker als je een gouden verf combineert met een frisse lentekleur. Je kan gekookte eieren (laten) beschilderen of kiezen voor nepeieren als decoratie. Maar je kan meer versieren dan alleen eieren, bijvoorbeeld: placemats! Kant en klare placemats kopen kan iedereen, maar hoe leuk is het om door je kinderen gekleurde placemats te hebben! Zorg voor papier in de juiste afmeting (kies je voor rond of voor rechthoekig?) en trek de potloden, stiften, stempels en stencils maar uit de kast! Heb je ze direct even zoet terwijl je je voorbereid op jullie paasontbijt/brunch/lunch/diner.

Ben jij helemaal klaar voor Pasen? Deel jullie paastafel met ons via Instagram! Stuur je leukste foto via de chat of gebruik de hashtag #PaasHUUS. We vinden het namelijk erg leuk om jullie creaties te zien!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu