Ga naar de inhoud

Draaistoel Sutton bouclé (per set van 2)

Add to Wishlist
Gemakkelijk betalen in 3 termijnen

258,00

Let op: dit product is enkel per set van 2 te bestellen.

Gemakkelijk en veilig betalen met een van onze betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

  • Gratis retour

  • 2 jaar garantie

Beschrijving

De Sutton eetkamerstoel met draaipoot komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en is door de wollige bekleding een zeer aangename toevoeging aan de eethoek. De zachte bouclé en fijne ondersteuning van de zitting zorgen voor het hoge zitcomfort van deze eetkamerstoel. Met Sutton kun je gegarandeerd urenlang tafelen!

Materiaal
De Sutton eetkamerstoel heeft een metalen draaipoot met een matzwarte poedercoating. De zitting is gevormd uit een stalen frame en multiplex, bedekt met een polyurethaan schuim.

De zitting is bekleed met een wollige bouclé. Onze Henry bouclé is een opvallende stof binnen de bouclé-collectie. Het hoge, onregelmatige polenpatroon heeft een subtiele glans wat de stof een mooie kleurnuance geeft. Henry is opgebouwd uit een combinatie van 90% polyestervezels en 10% acetaatvezels. Deze combinatie van kunstmatige vezels zorgen voor de hoge duurzaamheidsgraad van de stof. Met een Martindale van 100.000 zal de bouclé niet snel slijten. Wel zorgt het zachte polenpatroon ervoor dat de stof gevoelig is voor lussen, vermijd hierom intensief contact met scherpe objecten.

Afmetingen
– Hoogte: 86 cm
– Breedte: 51 cm
– Diepte: 61 cm
– Zithoogte: 49 cm
– Zitbreedte: 50 cm
– Zitdiepte: 43 cm
– Rugleuninghoogte: 82/38 cm
– Rugleuningbreedte: 50/38 cm
– Rugleuningdikte:3 cm
– Poothoogte: 39 cm
– Pootbreedte: 1,5 cm
– Pootdikte: 3 cm
– Afstand tussen poten: 39 cm
– Draaggewicht: 100 kg
– Gewicht: 6,25 kg

Onderhoud
Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! Meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen. Houd de stof eenvoudig stofvrij met een speciale meubelborstel van de stofzuiger. In de basis raden wij het impregneren van onze gestoffeerde meubelen af. Mocht dit echter wel gewenst zijn, test het impregneermiddel dan vooraf op een onzichtbare plaats van de stof.

Levering
De Sutton draaistoel wordt in één pakket, per twee stuks, geleverd. Het potenframe is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten.

Extra informatie

Kleur

Antraciet, Grijs

Materiaal

100% polyester, Bouclé

Afmetingen (BxDxH)

51x61x86 cm

Max. gewicht

100kg

Gewicht (kg)

6,25 kg

Poothoogte

39 cm

Zitbreedte

50 cm

Zitdiepte

43 cm

Zithoogte

49 cm

Zelf monteren?

Ja, eenvoudig

Andere suggesties…