Ga naar de inhoud

Ronde eettafel Rhonda

Add to Wishlist
Gemakkelijk betalen in 3 termijnen

Gemakkelijk en veilig betalen met een van onze betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

  • Gratis retour

  • 2 jaar garantie

Beschrijving

De eettafel Rhonda onbehandeld eiken is basic, robuust en heeft een warme uitstraling.

Eettafel Rhonda Bruin (XL) – 150 cm 

Deze 150 cm ronde tafel heeft 4 stevige blokpoten van 11,5 cm en een 27 mm dik blad. Door toepassing van metalen hoekplaten is deze tafel duurzaam in gebruik. De hoogte van de tafel bedraagt 76 cm. De afstand tussen vloer en onderkant tafelregel is 73 cm (belangrijk bij armleunstoelen). Massief eiken brengt sfeer in huis, het onbehandelde eiken van deze tafel bestaat uit stroken verlijmd eikenhout (vingerlas). Het tafelblad bestaat uit 2 delen die eenvoudig onzichtbaar (V-groef) aan elkaar worden gemonteerd. Evenwijdig aan de V-groef in het midden van de tafel lopen aan beide zijde gelijke V-groeven. De in totaal drie V-groeven geven deze Rhonda XL eettafel een extra levendige uitstraling.

 

Eettafel Rhonda Zwart – 129 cm

Deze massief eiken eettafel Rhonda van 129 cm in de kleur zwart is behandeld met 2-componenten waardoor het eiken slijtvast en water- en hittebestendig is. De eiken ondergrond is hierbij nog wel zichtbaar en zo behoudt de tafel zijn warme uitstraling. De eettafel heeft drie poten en een diameter van 130 cm, en is gemaakt van stroken verlijmd massief eikenhout (vingerlas).

 

Eettafel Rhonda Zwart (XL) – 150 cm

De zwarte eettafel Rhonda (XL) van 150 cm is stoer, robuust en heeft een trendy uitstraling. Deze 150 cm ronde tafel heeft 4stevige blokpoten van 11,5 centimeter en een 27 millimeter dik blad. Door toepassing van metalen hoekplaten is deze tafel duurzaam in gebruik. De hoogte van de tafel bedraagt 76 cm. De afstand tussen vloer en onderkant tafelregel is 73 cm (belangrijk bij armleunstoelen). Eikenhout brengt sfeer in huis, het eiken van deze tafel bestaat uit stroken verlijmd eikenhout (vingerlas) met daarover een speciale (zwarte) 2-componenten olie, die zeer slijtvast en water-en hittebestendig is. Het tafelblad bestaat uit 2 delen die eenvoudig onzichtbaar (V-groef) aan elkaar worden gemonteerd. Evenwijdig aan de V-groef in het midden van de tafel lopen aan beide zijde gelijke V-groeven. De in totaal drie V-groeven geven deze Rhonda XL eettafel een extra levendige uitstraling.

Tip bij harde vloeren: Plaats onder de tafelpoten viltglijders. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren.

Extra informatie

Afmetingen (BxDxH)

129x129x77 cm, 150x150x77 cm

Kleur

Zwart, Bruin

Zelf monteren?

Ja, eenvoudig

Materiaal

Onbehandeld Eikenhout

Breedte

129 cm, 150 cm

Hoogte

75 cm, 77 cm

Diepte

129 cm, 150 cm

Dikte tafelblad

27 mm

Soort poot

Overige

Vorm

Rond

Andere suggesties…