Gouden Salontafel

Toont alle 2 resultaten

Houd je ook zo van goud? Wij wel! Daarom hebben we een ruime collectie aan salontafels in deze kleur. Niet alleen zijn salontafels lekker praktisch. Maar ze zijn vooral ook heel mooi. Goudkleurige elementen in je huis zijn een echte must. En een gouden salontafel kopen juichen we dan ook zeker toe. Klaar om een exemplaar te bemachtigen? Scrol dan naar beneden en kies er eentje uit.

Spice it up!

Steeds meer zien we gouden accessoires in huis. Van jungledieren tot aan goud servies. Waarom pak je het niet wat grootser aan? Bijvoorbeeld met een salontafel. Zo’n tafel geeft een luxe uitstraling én is een echte eyecatcher. Je blikt wordt gelijk naar het goud getrokken. Maar dat is niet het enige. Want goud past bijna overal bij. Heb je lichte muren? Of juist een donkere zithoek? Deze prachtige kleur geeft je woonkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. Wie wil dat nou niet?

Een gouden salontafel kopen

De kleur is wel duidelijk: goud moet het zijn. Maar welke vorm kies je? En wat voor materiaal? Salontafels zijn er in allerlei maten en soorten. Er zijn veel opties. Best lastig dus om een keus te maken. Begin daarom voordat je een salontafel koopt met het opmeten van je woonkamer. En bepaal op basis daarvan hoe groot de salontafel mag zijn. Te groot of te klein is niet fijn. Weet je de afmetingen? Dan kies je de vorm. Je kunt gaan voor rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Of een set: dat zijn twee tafeltjes, die je kunt schuiven en verplaatsen.

Welke materiaal kies je?

Er is veel keus. Want goud kun je met van alles combineren. Je kunt natuurlijk gaan voor een salontafel in één kleur. Maar je kunt ook kiezen voor een combi. Bijvoorbeeld een gouden blad met poten in het wit of zwart. Of andersom. Met bijvoorbeeld een blad van marmer of glas. Goudkleurige salontafels zijn er in allerlei materialen. Kijk daarom eens rond in onze collectie. Zo doe je wooninspiratie op en zie je misschien tafels waarvan je niet wist dat ze bestonden!

Online een salontafel bestellen

Jij bent baas in je huis. Dus een salontafel kiezen doe je zelf. Om het je wat makkelijker te maken, kun je de filters gebruiken. Zo kies je de kleur, vorm en materiaal. En alle opties komen tevoorschijn. Heb je de ideale gouden salontafel gevonden? Dan klik je heel simpel op bestellen. Na het bestelproces kun je achterover leunen. Want wij doen de rest. We pakken ‘m in en bezorgen de tafel bij je thuis. Heb je nog vragen? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Wacht niet te lang en vraag gewoon. Ons team staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar.