Ga naar de inhoud

Salontafel Roundly

Add to Wishlist
Gemakkelijk betalen in 3 termijnen

349,00

Verwachte levering week 39 - 41

Gemakkelijk en veilig betalen met een van onze betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

  • Gratis retour

  • 2 jaar garantie

Beschrijving

Een koffieronde, borrel of vroeg ontbijtje. Met de Roundly salontafel besteed je jouw kostbare tijd goed! Het organisch gevormde blad en de luxueuze walnootkleur zorgen voor het chique doch speelse design. Het gladde mangohout is wel bestand tegen een stootje, dus; waar komt jouw Roundly te staan?

Materiaal
De salontafel is vervaardigd uit geschuurd mangohout met een walnootkleurige finish. Mangohout staat bekend om de warme goudbruine kleur, duurzame groei en lange houdbaarheid. Mangohout wordt ook gekenmerkt door duidelijk zichtbare nerven en kleurnuances. De nerven, een gele gloed of donkere lijnen en knoesten zorgen ervoor dat elk mangohouten item uniek is. Mangohout is zeer sterk en één van de hardere houtsoorten, hierdoor zal een mangohouten item niet snel beschadigen.

Afmetingen
– Hoogte: 40 cm
– Breedte: 110 cm
– Diepte: 60 cm
– Bladdikte: 4 cm
– Bladbreedte: 110 cm
– Bladdiepte: 60 cm
– Poothoogte: 36 cm
– Pootbreedte: 14 cm
– Pootdikte: 6 cm
– Afstand tussen poten: 49/26 cm
– Draaggewicht: 30 kg

Onderhoud
Mangohouten meubelen zijn gemakkelijk in onderhoud. Je houdt ze eenvoudig stof- en vlekvrij met een lichtvochtige, schone doek. Mangohouten items zijn enkel bestemd voor indoor gebruik. Een extra behandeling of bescherming is mogelijk met een transparante coating, maar wordt de eerste jaren niet nodig geacht. Raadpleeg altijd een verfspeciaalzaak voor advies en informatie betreft het behandelen van het mangohouten item.

Levering
De tafel wordt in één pakket geleverd. Het artikel is eenvoudig te monteren aan de hand van de eenvoudige montagehandleiding. Plaats aan de onderzijde van de poten viltglijders ter bescherming van harde vloeren.

Extra informatie

Afmetingen (BxDxH)

110x60x40 cm

Zelf monteren?

Ja, eenvoudig

Kleur

Bruin

Materiaal

Mango hout

Breedte

110 cm

Hoogte

40 cm

Diepte

60 cm

Dikte tafelblad

4 cm

Draagvermogen

30KG

Soort poot

Overige, Driepoot

Vorm

Organisch, druppel, Peer