Witte Salontafel

Toont alle 5 resultaten

Op zoek naar een witte salontafel? Dan hoef je niet verder te zoeken. De perfecte salontafel koop je namelijk bij HUUS.nl. In ons uitgebreide assortiment vind je salontafels in alle kleuren en maten: van rond en hout tot aan hoogglans en vierkant. En de witte variant ontbreekt ook zeker niet. Ga je voor mat wit met goud? Een marmeren blad? Of toch een rond landelijk model met een lade? Wat je wensen ook zijn, scrol snel naar beneden voor alle opties. En kies je favoriete salontafel.

 

Wit zorgt voor licht

In elke woonkamer vind je een ander interieur. De een gaat voor een lichte, minimalistische inrichting. Terwijl de ander houdt van een donker, gezellig geheel. En het mooie is: een witte salontafel staat bijna overal bij. In een donkere kamer is het een echte blikvanger. En in een zithoek met al lichte muren geeft zo’n witte tafel een extra frisse uitstraling. Toch moet je voorzichtig zijn met deze kleur. Niet elke tafel staat mooi in elk soort kamer. Je kunt best spelen met kleur, materiaal en vorm. Maar uiteindelijk moet het een mooie balans zijn. Gelukkig voor jou zijn er veel modellen salontafels om uit te kiezen, die elk een geheel eigen uitstraling hebben. Er zit dus vast wel iets bij wat bij je past!

 

Pas op voor een overkill

Een witte salontafel staat perfect bij een moderne of minimalistische huiskamer. Het oogt ruimtelijk, fris en licht. Maar pas op! Want sla je door met lichte meubels? Dan kan het too much zijn. En durft niemand zich meer te bewegen, te eten of te drinken. Uit angst voor vlekken. Bovendien wil je niet dat je huis té koel overkomt. Dit kun je oplossen met gekleurde accessoires. Of door wat andere materialen in je huis te brengen, zoals hout.

 

Een witte salontafel kopen?

Ben je er uit? En weet je zeker dat je een witte salontafel wilt? Dan is er nog steeds veel om uit te kiezen. De kleur is gekozen. Maar de vorm, afmetingen en materiaal nog niet. Het is belangrijk dat je salontafel in balans is met je andere meubelen. Zorg er dus voor dat de tafel niet te groot of te klein is. Een grote tafel is handig, want je kan er veel op kwijt. Maar het staat niet altijd mooi. En klein is ook niet alles. Want je wilt natuurlijk wel genoeg ruimte hebben voor je hapjes en drankjes. Voordat je een salontafel koopt, kijk je goed welke maat en vorm passen in je woonkamer.

 

De flexibiliteit van wit

Wit is een kleur die overal bij past. Daarom is een salontafel in deze kleur voor veel zithoeken een goede oplossing. Vind je een compleet blanco tafel iets te saai? Je kunt eenvoudig wat kleur aanbrengen door bijvoorbeeld een onderstel in een andere tint te kiezen. Dat maakt de tafel wat speelser, terwijl de stijl niet verloren gaat. Toch een tafel in één kleur? Maar wel wat leven in de brouwerij? Kies dan voor een bijzondere vorm. Een set van twee tafeltjes, een rond of ovaal model maakt de boel bijvoorbeeld al flink wat losser.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Een salontafel kopen lijkt simpel. Toch kan het je slapeloze nachten bezorgen. Want er is zoveel keuze. Keuzestress noemen we dat. Maar pieker niet te lang: als jij er niet uitkomt, helpen we je gewoon. Ons team van professionals staat namelijk van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Je kunt ze alles vragen. Of het nu om praktische vragen gaat, zoals bezorgen en betalen, of om interieur vragen, HUUS.nl zorgt dat je helemaal tevreden bent met je eigen huus.