Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Teakhout! Waar komt dat eigenlijk vandaan? Teakhout is een hardhout afkomstig uit Indonesië. Teakhout is ontzettend duurzaam en wordt veel gebruikt op eettafels en salontafels. Teak is onderhoudsvriendelijk en geschikt voor binnen en buiten meubels.

Teakhout heeft een prachtige rustieke uitstraling. In iedere inrichting is er wel plaats voor een mooi teakmeubel. Van een mooi, gerecycled teakhouten meubel heb je een leven lang plezier. Dit komt vooral door het duurzame karakter en ook door de tijdloze uitstraling.

Eigenschappen teakhout:

  • Duurzaam
  • Variatie in licht en donker hout
  • Erg sterk
  • Geschikt voor binnen en buiten

Hoe onderhoud ik mijn teakhouten meubels?

Het enige dat je nodig hebt is een licht vochtige doek of een speciale spons voor teak en groene zeep. Eens in de paar dagen je teak tafel behandelen op deze manier zorgt voor een beschermlaagje op de tafel. Dat komt door de vettige eigenschappen van de groene zeep.

Zijn er toch hardnekkige vlekken op de tafel gekomen? Dan kun je deze het beste voorzichtig met de nerf mee wegschuren met fijn schuurpapier, voordat je de tafel behandelt.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie en houd je op deze manier je meubels zo lang mogelijk mooi. Ben je alsnog op zoek naar een nieuw interieur of ben je benieuwd naar nog meer onderhoudstips? Klik hieronder verder!

Let op, je draagt altijd zelf verantwoordelijkheid voor het goed onderhouden van de meubels. We geven je graag tips en adviseren met alle liefde, maar wij geven geen garantie op deze onderhoudstips.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu