Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Trend: Marmer voor een luxe look

Marmer: je ziet het weer steeds vaker terug in het interieur. Het is een natuurlijk materiaal dat luxe en elegantie uitstraalt en toevoegt aan een ruimte. Marmer is veelzijdig en past perfect bij andere luxe materialen zoals velours of velvet, maar geeft ook extra warmte aan natuurlijke materialen zoals hout of linnen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is marmer veelzijdig en niet alleen geschikt voor klassieke interieurs. Het is juist ook een trendy materiaal dat perfect past bij een moderne of industriële look. Denk aan een mooie marmeren eettafel in combinatie met strakke, zwarte stoelen. Of ga voor een marmeren haltafel in de hal of in de woonkamer voor een luxe uitstraling én om daar je accessoires op te stallen. We love it!

Zo herken je marmer

Marmer heeft een herkenbare nerven tekening en heeft daarnaast ook een subtiel kleurverloop. Je herkent het aan de attractieve aders, kleurschakeringen en de kristalstructuur. Er zijn verschillende kleursoorten zoals groen, rood en roze marmer maar vooral zwart en wit marmer is bekend. En als we echt naar de roots gaan is marmer ontstaan door een omvorming van kalksteen en kristalstructuur. Een structuur wat een beetje lijkt op een suikerklontje.

De veelzijdigheid van marmer

Marmer is niet alleen mooi om naar te kijken, het voelt ook nog eens heerlijk aan. Door de natuurlijke koelte van het materiaal is het bijvoorbeeld perfect voor een marmeren vloer in de zomer. En in de winter kun je een mooi marmeren dienblad gebruiken om kaarsen of warme chocolademelk op te serveren.

Maar marmer is niet alleen geschikt voor grote oppervlakken. Ook op kleine accessoires kan marmer prachtig staan. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren bijzettafel, kaarsenhouder of een marmeren vaas. Door deze kleine details toe te voegen, geef je je interieur een stijlvolle finishing touch.

En het mooie van marmer is dat het met bijna alles te combineren is. Marmer gaat perfect samen met andere luxe materialen zoals messing en goud, maar ook met natuurlijke materialen zoals hout en linnen. Door marmer te combineren met andere materialen en kleuren kun je je eigen unieke stijl creëren.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en geef je interieur een stijlvolle upgrade met marmer! Of je nu kiest voor een grote marmeren tafel of nachtkastje, de ruimte krijgt automatisch een wat luxe tintje. 🙂

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu