Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De top 5 HUUS meubels van webshopbeheerder Willeke

Hoi! Ik ben Willeke, 26 jaar en woon met m’n vriend en 2 katten in een klein appartement. Sinds februari werk ik met veel plezier bij HUUS.nl. Dit is natuurlijk niet zomaar. Ik ben gek op het stylen van mijn interieur met plantjes, leuke meubels en accessoires. Dat maakt het thuis voor de buis hangen en Netflixen van La Casa de Papel een stuk aangenamer. Maar: vergis je niet: in het weekend sta ik nog het allerliefst op de dansvloer. 🙂

Om jullie een inkijkje te geven in mijn smaak heb ik een top 5 samengesteld. Misschien inspireert het je of kun je ze alvast op je verlanglijstje zetten! Tip: stuur dat lijstje eens door naar je lievelingspersoon. Kan nooit kwaad toch? 😉

Have fun en shop ze!

1. Boekkast Oliver

Oliver verveelt nooit. Vind ik dan. Ideaal, voor zo’n wispelturig persoon als ik. Lekker afwisselen en elk seizoen weer andere accessoires erin zetten: top. Echt een must-have voor elk interieur!

2. Stoel Nine

Als je net zoals ik in een klein appartementje woont met katten dan moet je soms goed nadenken over de meubels die je koopt. Missouristof is dan echt een uitkomst. Het is heel makkelijk en handig schoon te houden en de krassen die bij het nodige kattengevecht worden veroorzaakt, zie je nauwelijks. Ik heb de stoel Nine in antraciet en groen want die matchen goed bij m’n antracieten bank en de rest van de houten meubels in huis.

3. Salontafel Sanne

Had ik al gezegd dat ik wispelturig ben? De Sanne is perfect! Soms zet ik ze hoog, soms laag en qua grootte zijn de tafels ook echt ideaal. Tijdens het bankhangen schuif ik ze naar me toe zodat ik goed bij m’n chips kan.. 🙂 Oeps.

4. Tafellamp Tovi

Tafellampen zijn echt een sfeermaker in huis. En ook echt een van mijn favoriete lampen. Vooral als het vroeg donker wordt vind ik een gezellige lamp zoals de tafellamp Tovi echt een must-have voor een gezellig huis. Wat kaarsjes erbij.. Katten op schoot en een muziekje aan. Mij maak je gelukkig!

5. Dressoir Bequest

Zwart is geen kleur toch? Who cares, ik ben er gek op! En dan vooral dit dressoir Bequest, want elk huis heeft naar mijn mening een meubel nodig met een beetje ‘vintage’ look. Matcht dus ook goed met de tafellamp Zoë en een paar wilde planten ernaast, zoals je kunt zien!

En Mango & Kiwi? Die zijn fan van de bijzettafel Lucas! 🙂

Meer blogs lezen?

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu