Hoektafels

Toont alle 4 resultaten

Het inrichten van je woonkamer is een heel karwei. Je wilt gezelligheid en sfeer. Maar geen bij elkaar geraapt zooitje. Goed nieuws voor jou, want bij HUUS.nl vind je stijlvolle en trendy meubels. En de handige hoektafel ontbreekt daar zeker niet aan. Dit tafeltje kun je overal in je huis kwijt. Meestal staat ‘ie in de woonkamer. Als sfeervol meubelstuk met een lampje erop. Of als handig bijzettafeltje naast de bank. Hoe je het ook wendt of keert, dit meubelstuk is praktisch, decoratief én onmisbaar in elk interieur.

Hoektafeltje erbij?

Bij het woord tafel denken we al gauw aan een grote, klassieke eettafel. Midden in de woonkeuken of eethoek. Daar gebeurt het! Maar er zijn zoveel meer soorten tafels. Zoals een praktische salontafel voor in de woonkamer, een haltafel/sidetable voor in de hal en een leuke hoektafel voor naast de bank bijvoorbeeld. Hoektafels zijn dan wel wat kleiner, maar ze zijn super praktisch. Je gebruikt ze als handige bijzettafel. Je creëer op die manier extra ruimte waar je nog van alles op kwijt kan. Maar je kunt er ook een gezellig hoekje mee creëren. Bijvoorbeeld met een sfeervolle lamp of kaarsjes. Zo’n tafeltje geeft je interieur net wat meer sfeer.

Kies je vorm en kleur

Wie op zoek is naar een nieuwe hoektafel, ziet dat er veel keus is. Je hebt de wat grotere en luxe modellen. Smalle tafels met extra opbergruimte. Bijzondere design exemplaren met een marmeren of glazen plaat. Of rond, laag en goedkoop. Deze handige tafeltjes zijn er in verschillende kleuren. De zwarte hoektafel is op dit moment erg hip. Maar de hoektafel van massief hout in combinatie met metalen poten doet het ook nog steeds erg goed. Een houten hoektafel maakt je interieur namelijk wat warmer.

Hoektafeltjes zijn er dus in verschillende soorten en maten. Wil je een hoektafeltje kopen? Kijk dan eens rond in ons aanbod. En wie weet vind jij dat ene tafeltje dat perfect in jouw huis past. Vergeet de outlet niet te checken. Hier vind je goedkope hoektafeltjes in de sale.

Online een hoektafel kopen

De hoektafel van je dromen gevonden? Bestel ‘m dan direct online. Dit is makkelijk en zo geregeld. Jij bestelt en wij leveren je nieuwe aanwinst bij je thuis af. Maar rondlopen tussen onze nieuwe producten en meubels kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in onze showroom. Hier kun je alle hoektafels zien en voelen. En zo kies je een mooi meubel uit!