Plafondlampen

Toont alle 5 resultaten

Een plafondlamp uitzoeken

Als je op zoek bent naar een plafondlamp ben je bij HUUS.nl aan het juiste adres. Op zoek naar een plafondlamp kom je bij ons van alles tegen. Of het nou moderne lampen of zwarte plafondlampen zijn, voor helder licht of een gezellige sfeer, de perfecte plafondlamp vind je hier. Een plafondlamp kan in elke ruimte worden opgehangen, zowel voor de functionaliteit door veel licht te creëren als voor een vleugje verfijning aan het plafond. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste plafondlamp met de juiste verlichting kiest? Bij HUUS.nl weten we daar wel raad mee.

Hoewel de juiste lamp iets persoonlijks is, vind je in ons assortiment voor ieder wat wils. Met het kiezen van de juiste lichtbron helpen wij je een handje. We beschrijven per plafondlamp welke lichtbron geschikt is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een zuinige led plafondlamp te nemen. Liever wat anders? Let er dan op dat de fitting op het armatuur past. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met Philips Hue lampen verschillende kleurenschema’s te laten zien. Op deze manier kun je voor een stijlvolle accentverlichting in je woonkamer zorgen. Een bijkomend voordeel van slimme lampen is dat je vaak geen aparte dimmer nodig hebt, maar dat de lichtsterkte naar eigen wens kan worden ingesteld. Ook de temperatuur is te regelen. Van warm wit tot koud witte verlichting, kies naar eigen wensen de sfeer die jouw ruimte moet vullen.

Stijlvolle plafondverlichting

Hoewel een plafondlamp in elke ruimte past, zie je vaak dat spots gebruikt worden om een bepaald deel van het interieur een accent te geven. Ze passen goed in een woonkamer of slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook in een keuken. Als je op zoek bent naar spots voor aan het plafond, dan ben je bij ons op de juiste plek. Zo hebben wij allerlei spotjes, ook geschikt voor led lampen, die je als plafondlampen kunt gebruiken voor elke ruimte. Plafondspots zorgen voor een prettige plafondverlichting die niet alleen een deel van de kamer verlichten, maar ook voor een gezellige sfeer zorgen. Je kunt de stralen individueel bedienen en op een plek naar jouw keuze richten. Leuk om in de badkamer bijvoorbeeld een plant uit te lichten, of een wand met posters in de kinderkamer.

Sfeer in iedere kamer creëren

Naast plafonnières en plafondlampen heeft HUUS.nl tal van andere producten in huis. Kom langs in de showroom van een van onze winkels voor praktische tips en inspiratie. Zo kun je bijvoorbeeld direct zien hoe een plafondlamp in combinatie met een hanglamp staat, of hoe wij spotjes gebruiken om een kamer industrieel te maken. En, niet geheel onbelangrijk, hoe onze lampen eruit zien in natuurlijk daglicht. Van grootte tot kleine plafondlampen, er is iets voor alle plafonds.