Krukken

Toont alle 11 resultaten

Staat er visite voor de deur of heb je een gast uitgenodigd voor het avondeten? Maak dan eenvoudig voor hen plaats met een stijlvolle kruk van HUUS.nl. Wanneer ze weg zijn, schuif je deze zo weer onder een bartafel of eettafel of verplaats je ‘m naar een bijruimte. Maar je hoeft de kruk uiteraard niet weg te zetten. Onze krukken hebben een mooi design en verdienen zeker een prominente plek in huis. Zet ze bijvoorbeeld in de hoek van de woonkamer of geef ze een geschikte plek in de keuken. Onze stoelen staan overal goed bij. Bekijk ze maar eens.

Verstelbare krukken voor iedere hoogte

Krukken zijn veelzijdige meubelstukken. Je zet ze neer waar je maar wil. Het is dan ook fijn als je de kruk voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Wij verkopen daarom krukken met een verstelbare hoogte. Je past ze eenvoudig aan naar de hoogte van de tafel. Of dat nou een eettafel of salontafel is. Ook hebben we een handige draaibare stoel, waarmee je je makkelijk verplaatst en richting vrienden en familie keert zonder op te hoeven staan. Dit zorgt voor comfort en gemak voor jezelf en al je gasten.

Stijlvol voor elke woning

Iedere woning heeft een eigen inrichting. Daarmee creëer je sfeer in huis en uit je wie jij bent. Onze krukken passen bij verschillende woonstijlen. De krukken hebben een industrieel design 

door de metalen onderstellen en houten zittingen. Je combineert ze bijvoorbeeld met een landelijke stijl of moderne inrichting. Creëer een rustgevende sfeer of plaats ze juist voor een speels effect. Ben je op zoek naar een goedkope kruk? Bekijk dan zeker onze sale en koopjeshoek. Deze vullen we regelmatig aan met nieuwe stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Bij HUUS.nl ben je altijd op de goede plek.

Online en in de winkel te koop

Heb je een geschikte kruk gezien? Dan bestel je deze eenvoudig en vrijblijvend online. Voeg de kruk toe aan je winkelwagen en reken ‘m af. Voor je het weet staat de kruk in je kamer. Blijk je er dan toch niet zo blij mee te zijn? Geen zorgen! Bij ons kan je ieder meubelstuk gratis retourneren. In onze winkels staan we daarnaast voor je klaar wanneer je liever in het echt een kruk uitzoekt. Probeer ze uit voor het comfort of vraag ons om advies. Wij denken graag met je mee, zodat je met de perfecte kruk naar huis gaat.