Wandlampen

Toont alle 2 resultaten

Wandlamp

Van boven, van onderen, en van opzij? Een wandlamp vervult je wensen, zodat je jouw interieur sfeervol kunt aankleden. Op deze manier creëer je niet alleen extra licht in bijvoorbeeld je woonkamer, maar voeg je ook extra sfeer toe aan iedere ruimte. Bovendien zijn wandlampen echte eyecatchers. Waar je ze voor gebruikt is aan jou, wij hebben wel wat ideeën. Het hangt er natuurlijk vanaf waar je naar op zoek bent.

Hou je meer van moderne wandlampen, industriële wandlampen of andere soorten wandlampen? Met een beetje creativiteit kun je in ieder geval een heleboel kanten op, zo past ons strakke design bij de meest diverse woonstijlen. Dat een wandlamp aan de muur of wand gaat is duidelijk, maar de plek op de muur of wand is natuurlijk ook belangrijk! Misschien kom je er wel achter dat onze wandlampen perfect passen boven dat mooie dressoir, of past het perfect als accentverlichting voor op de kinderkamer! Je woonstijl kies jij natuurlijk, maar met ons assortiment aan verlichting, producten en kleuren is er altijd wel iets om aan verschillende stijlen te voldoen.

Wandlampen zijn echte sfeermakers

Sfeerverlichting zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar is ook nuttig voor het uitlichten van iets. Bijvoorbeeld een schilderij of kunstwerk. Daarnaast is een wandlamp ook te gebruiken in de slaapkamer, monteer er een naast het bed om als leeslamp te gebruiken bijvoorbeeld. Door te kiezen voor dimbare wandlampen kun je er voor zorgen dat het niet alleen een mooie wandlamp, maar ook een functionele wandlamp is. Zo zorgt het dat je niet in een felle lichtbron kijkt, maar dat je de wandlampjes gemakkelijk als dimbare eyecatchers kunt gebruiken.

Let er wel op dat de lamp niet inclusief lichtbron, maar exclusief lichtbron wordt geleverd. Bij de meeste lampen geven we aan welke verlichting voor het armatuur aan te raden is. Als dat er niet bij staat, maakt het in feite niet uit en hangt het er vanaf of je liever led wandlampen of bijvoorbeeld een dimbare wandlamp wil. Wij hebben een breed assortiment, waarin in ieder geval vele lampen te vinden zijn die voor een mooie afwerking met de nieuwe wandlamp zorgen.

Maak het sfeervol

Dus, waar wacht je op? Lamp aan, boek open, en lezen maar. Die lamp aan het plafond kan wel uitblijven. Met al het gemak bedien en zet je het wandlampje weer uit met de schakelaar aan het snoer. We geloven dat het niet heel lang duurt voordat dit je favoriete wandlamp is. Kortom: voor al je design wandlampen, een wandlamp met een gerichte lichtbundel, of een ander type wandlamp ben je bij HUUS.nl aan het juiste adres! Ook voor andere basisverlichting, zoals led lampen en vloerlampen ben je welkom bij ons in de showroom. Daar kun je alle soorten wandlampen in levende lijve bekijken, waardoor je ook ziet hoe onze moderne wandlampen de wanden doen oplichten. Waar wacht je op? Steek de stekker van je wandlamp in het stopcontact en ervaar de verbluffende verblinding!