Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Over HUUS

Welkom bij HUUS! We zijn een team van 130 gekke, gezellige maar hardwerkende mensen. (Zien? Klik hier!) HUUS is dynamisch. Er is geen dag hetzelfde.

Met drie winkels en kantoren verspreid over Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk, Hengelo, Almelo, twee outlets en een webshopuitbreiding naar België timmeren we dan ook hard aan de weg! Zin in een rondleiding in het pand in Almelo?

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een comfortabele fauteuil en leuke accessoires. Doe je de deur naar rechts open? Dan zie je de afdeling orderbeheer en planning. Ga je naar links? Dan staan je een paar trappen te wachten. Dus, zet je schrap en lopen maar! Nadat je de trappen hebt getrotseerd (goed voor je conditie 😉) kom je bij ontvangstruimte nummer 2. Daar kun je even uitrusten met een lekkere bak koffie die in de kantine op je staat te wachten. Kijk dan bijvoorbeeld eens door de grote glazen ramen naar buiten. Geeft misschien inspiratie. Of je ziet een vrachtwagen achteruit inparkeren. Ook interessant.  

We groeien. Hard. Maar dat betekent niet dat we naast onze schoenen lopen. Integendeel. We blijven kritisch en vragen onszelf af: wat kan beter? Want er is altijd ruimte voor verbetering. HUUS is dan ook dynamisch: geen dag is hetzelfde. Nieuwsgierig? Tijd om kennis te maken met onze afdelingen!

Magazijn/chauffeurs 

Van orderpicken tot producten labelen. De meubels komen binnen van leveranciers en moeten een plekje krijgen in het magazijn. Sjouwen, pakbonnen organiseren. Een geordend magazijn betekent blije klanten. 

Planning/orderbeheer 

Van winkelwagen tot aan HUUS. Wanneer de meubels gekocht zijn moeten ze natuurlijk goed en op tijd bij de klant komen. Van bestelling tot planning. Wie moet wanneer rijden en wanneer?  

Marketing 

Binnen het marketing team streven we constant naar vernieuwing. Wat gebeurt er op de markt? Welke nieuwe producten moeten er online? Hoe kunnen we de advertenties in zetten? En hoe houden we onze social mediakanalen up-to-date? Genoeg te doen dus!  

Klantenservice 

Wil de klant iets omruilen? Of zijn er vragen? Wat er ook nodig is, of op welke manier: het geluk staat voorop. Altijd iets te doen. Sociaal met mensen bezig. Oplossingsgericht.  

Finance & inkoop 

De cijfers moeten natuurlijk kloppen. Daar valt of staat het bij. Wat is de omloopsnelheid van een product? Hoe staat het met de BTW-prijzen bij het inkopen van producten uit het buitenland? Allemaal dingen waar de afdeling finance en inkoop zich mee bezig houden.  

Management & HR 

Wat is een goed team zonder structuur, een luisterend oor en iemand die zaken in de gaten houdt? Juist. We noemen het wel ‘management’ maar zo voelt het eigenlijk niet. Tijdens uitjes doen ze namelijk gewoon gezellig mee!  

Na een week hard werken is het dan ook tijd voor een leuke afsluiting. Wat dacht je van een vrijdagmiddagborrel? Dit doen we dan ook regelmatig! Van hapjes eten tot aan dansen in de kroeg. Gelukkig hebben we de foto’s nog! (Sommige kunnen beter bespaard blijven… Toch nieuwsgierig? You know what to do!)  

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu