Vitrinekasten

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Heb jij bijvoorbeeld boeken, servies, verlichting of andere spullen die jij een mooi plekje wilt geven in de woonkamer of keuken? Dan is een stijlvolle vitrinekast misschien wel iets voor jou. Een vitrinekast biedt extra ruimte en is gemaakt om bijvoorbeeld verzamelingen of woonaccessoires stofvrij maar toch zichtbaar op te bergen. Daarnaast kan dit meubel de perfecte sfeer creëren in een woonruimte zoals een keuken of woonkamer. Bij HUUS.nl vind je grote tot kleine vitrinekasten in verschillende soorten en maten. Van een metalen vitrinekast tot een vitrinekast van massief hout. Dankzij de ruime collectie van HUUS.nl vind je altijd een mooie vitrinekast die helemaal bij jou en je woonruimte past!

Handig en functioneel

Een nieuw vitrinekast is niet zomaar een kast om je servies of boeken op te bergen. Vitrinekasten zijn gemaakt om je favoriete spullen op een mooie en zichtbare manier stofvrij op te bergen. Een vitrinekast biedt genoeg extra opbergruimte om je spullen kwijt te kunnen. Zo is dit meubel vaak voorzien van lades, planken en kastjes. Dingen die je liever achter deuren wilt hebben zet je in het kastje. Het mooie servies waar je trots op bent, wil je natuurlijk laten zien. Daarom zet je dit juist op een plank. Vaak zijn de deuren van de vitrinekast zelf van glas. Niet alleen spullen kun je in een vitrinekast kwijt. Het is ook leuk om de vitrinekast te decoreren met verlichting en accessoires.

Een stijlvolle vitrinekast die in jouw interieur past

HUUS.nl heeft een groot aanbod vitrinekasten in verschillende afmetingen op voorraad. Van grote hoge exemplaren tot kleine lage exemplaren. Ook de diepte speelt een grote rol. De ene vitrinekast heeft schuifdeuren en de andere heeft klapdeuren. Klapdeuren nemen meestal meer ruimte in. Welke vitrinekast het best past in jouw woonkamer of keuken hangt af van de grootte van de ruimte. Heb je weinig plek maar wil je toch elke hoek van je kamer benutten? Dan is dit met een smalle vitrinekast met schuifdeuren zo opgelost. Een vitrinekast met bijvoorbeeld een breedte van 50 cm neemt weinig ruimte in beslag, maar je creëert hierdoor wel een extra opbergplek in huis. Op deze manier kun je toch al je spullen opbergen. Voor grote ruimtes kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vitrinekast met een breedte van 100 cm of meer.

Welke vitrinekast kies jij?

Met een ruime vitrinekast creëer je extra opbergruimte, maar de vitrinekast moet natuurlijk wel passend zijn bij jouw woonstijl en smaak. Gelukkig heeft HUUS.nl verschillende vitrinekasten in verschillende materialen en kleuren. Houd je bijvoorbeeld meer van een industriële inrichting? dan kun je kiezen voor een industriële vitrinekast van metaal en glas. Houd je meer van een landelijk of Scandinavisch interieur? Dan kan je kiezen voor een witte vitrinekast van grenen hout. Naast metaal en greven hout, kan de vitrinekast ook uit andere materialen bestaan, zoals teak hout, staal, mangohout en nog vele andere materialen. Van beige tot zwarte vitrinekast, HUUS.nl heeft het allemaal! Zo kun je je vitrinekast ook matchen met andere woonmeubelen van HUUS.nl. Een vitrinekast kun je bijvoorbeeld goed matchen met je eettafel of salontafel. Wees creatief met kleuren en materialen en creëer zo helemaal je eigen woonstijl!

Heb je niet zo groot budget? Niet getreurd. Daar houdt HUUS.nl namelijk rekening mee! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze outlet. Daar vind je een aantal mooie modellen voor een lage prijs.

De vitrinekast in het echt bekijken?

Weet jij al welke vitrinekast je wil kopen? Of heb jij de perfecte vitrinekast gevonden? Dan kan je deze online bij HUUS.nl bestellen. Mocht je toch nog twijfelen en wil je de vitrinekast in het echt bekijken? Dan kun je langskomen in onze showroom. Hier kun je onze producten even bekijken en voelen. Wij helpen je graag en geven jouw persoonlijk advies bij het maken van een keuze. Zo vind jij jouw favoriete vitrinekast!