Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Weet wie je in huis haalt…

Bekend met onze meubels maar nog niet met ons team? Elke dag staan de jonge en enthousiaste toppers klaar om ervoor te zorgen dat je het beste in huis haalt.

Onze webshop is gestart vanuit enthousiasme voor onze meubelen en een warme stijlvolle inrichting voor ieder huis, dit enthousiasme zie je ook terug in ons team. Begonnen op de zolderkamer en uitgegroeid tot een professionele webshop. Achter de schermen groeien we constant in grootte en ambitie, maar staan ook gezelligheid en ondersteuning voorop. Als team gaan we voor gelijkwaardigheid. Van magazijnmedewerker tot chauffeur of marketeer: we streven naar ons gezamenlijk doel en ondersteunen elkaar. Niemand is je baas want iedereen is je collega.

Bij ons in huis hechten we waarde aan een fijne werkplek, niet alleen qua styling maar ook qua sfeer! Een dynamisch, positief team dat geniet van gezellige uitjes en vrijdagmiddagborrels is hiervan het resultaat. Een oprechte vrijheid om je te ontwikkelen als persoon en als medewerker vinden we belangrijk. Daarom kijken we altijd naar talent en kansen, want we weten dat ervaring niet altijd nodig is om knettergoed te zijn (en nog beter te worden) in je werk bij HUUS.nl. Meer weten over ons team of solliciteren bij HUUS.nl? Neem contact met ons op! 

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis <br />  retourneren Gratis
retourneren
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties

wij hebben alle
kennis in huis,
vraag gerust!

Chat met Lotte
MariekeHey, ik ben
online!
Menu