Ga naar de inhoud

Team HUUS.nl

Bekend met onze meubels maar nog niet met ons team? Elke dag staan de jonge en enthousiaste toppers klaar om ervoor te zorgen dat je het beste in huis haalt.

Onze webshop is gestart vanuit enthousiasme voor onze meubelen en een warme stijlvolle inrichting voor ieder huis, dit enthousiasme zie je ook terug in ons team. Begonnen op de zolderkamer en uitgegroeid tot een professionele webshop. Achter de schermen groeien we constant in grootte en ambitie, maar staan ook gezelligheid en ondersteuning voorop. Als team gaan we voor gelijkwaardigheid. Van magazijnmedewerker tot chauffeur of marketeer: we streven naar ons gezamenlijk doel en ondersteunen elkaar. Niemand is je baas want iedereen is je collega.

Bij ons in huis hechten we waarde aan een fijne werkplek, niet alleen qua styling maar ook qua sfeer! Een dynamisch, positief team dat geniet van gezellige uitjes en vrijdagmiddagborrels is hiervan het resultaat. Een oprechte vrijheid om je te ontwikkelen als persoon en als medewerker vinden we belangrijk. Daarom kijken we altijd naar talent en kansen, want we weten dat ervaring niet altijd nodig is om knettergoed te zijn (en nog beter te worden) in je werk bij HUUS.nl. Meer weten over ons team of solliciteren bij HUUS.nl? Neem contact met ons op! 

Afdelingen

Magazijn/chauffeurs 

Van orderpicken tot producten labelen. De meubels komen binnen van leveranciers en moeten een plekje krijgen in het magazijn. Sjouwen, pakbonnen organiseren. Een geordend magazijn betekent blije klanten. 

Planning/orderbeheer 

Van winkelwagen tot aan HUUS. Wanneer de meubels gekocht zijn moeten ze natuurlijk goed en op tijd bij de klant komen. Van bestelling tot planning. Wie moet wanneer rijden en wanneer?  

Marketing 

Binnen het marketing team streven we constant naar vernieuwing. Wat gebeurt er op de markt? Welke nieuwe producten moeten er online? Hoe kunnen we de advertenties in zetten? En hoe houden we onze social mediakanalen up-to-date? Genoeg te doen dus!  

Klantenservice 

Wil de klant iets omruilen? Of zijn er vragen? Wat er ook nodig is, of op welke manier: het geluk staat voorop. Altijd iets te doen. Sociaal met mensen bezig. Oplossingsgericht.  

Finance & Inkoop 

De cijfers moeten natuurlijk kloppen. Daar valt of staat het bij. Wat is de omloopsnelheid van een product? Hoe staat het met de BTW-prijzen bij het inkopen van producten uit het buitenland? Allemaal dingen waar de afdeling finance en inkoop zich mee bezig houden.  

Management & HR 

Wat is een goed team zonder structuur, een luisterend oor en iemand die zaken in de gaten houdt? Juist. We noemen het wel ‘management’ maar zo voelt het eigenlijk niet. Tijdens uitjes doen ze namelijk gewoon gezellig mee!