Ga naar de inhoud

Pinterest winactie ==> Verlopen

Ben jij al enige tijd aan het nadenken over het wijzigen van je interieur? Stel jouw HUUSkamer samen op Pinterest en maak kans op €500,- shoptegoed!

 1. Hoe Ga naar Pinterest.com/HUUSmeubels/ en volg ons account 
 2. Maak in je eigen profiel een bord aan en noem deze “Mijn nieuwe HUUSkamer” 
 3. Heb je nog geen profiel? Bekijk hier onder hoe je er eentje aan kan maken
 4. Kies voor de categorie ‘huisdecoratie’ 
 5. Neem in de beschrijving van je bord @huusmeubels en #huus #nieuwehuuskamer op 
 6. Voeg @huusmeubels toe als deelnemer van je nieuwe bord 
 7. Pinnen maar! Pin vanaf ons Pinterest account of vanaf onze website jouw ideale woonkamerinrichting 

Het stappenplan

Voorwaarden Winactie Pinterest 2020 HUUS.nl 

 1. De actie Pin & Win je nieuwe woonkamer wordt aangeboden door HUUS.nl. 
 2. De Pinterest actie loopt van 18 september 2020 tot en met 31 oktober 2020. Wij maken de winnaar op vrijdag 6 november bekend, op onze website en middels een Pinterest chatbericht naar de winnaar. 
 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
 4. De winnaar dient, na bekendmaking, binnen drie weken te reageren om gebruik te maken van het gewonnen shoptegoed. De winnaar doet uitdrukkelijke afstand van enig recht op de prijs als hij/zij binnen deze termijn niet heeft gereageerd. 
 5. HUUS.nl behoudt zich het recht deelnemers uit te sluiten van de actie indien sprake is van fraude, misleiding of onjuiste gegevens. 
 6. HUUS.nl is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen dan wel zonder opgave van reden de actie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen om haar moverende redenen, zonder dat HUUS.nl daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. 
 7. Wijziging of aanpassing van de actie zal door HUUS.nl op passende wijze publiekelijk (via onze website en social mediakanalen) bekend worden gemaakt. 
 8. De winnaar geeft door deelname aan deze winactie toestemming tot deelname aan promotionele activiteiten omtrent de actie en geeft HUUS.nl toestemming zijn/haar naam en eventuele foto’s en/of video’s te gebruiken voor promotie omtrent de actie.  
 9. Door deelname aan deze actie verklaren deelnemers akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.  

Wijzigingen/fouten voorbehouden

Is Pinterest nieuw voor jou? 

Met de volgende stappen sla je eenvoudig aan het pinnen: 

 1. Ga naar www.pinterest.com op je computer/laptop of installeer de app Pinterest op in de Google Play Store of App store op je smartphone of tablet. 
 2. Klik op registreren om een account aan te maken. Hierbij kan je kiezen om een nieuw account aan te maken of om je Facebook- of Googleaccount te koppelen. Als je een nieuw account aanmaakt verifieer je deze door middel van een e-mail in je inbox. 
 3. Volg dit stappenplan om je HUUS-Pinterestbord aan te maken! 

Download hier het stappenplan