Ga naar de inhoud

Samenwerken? Word HUUS ambassadeur!

Bij HUUS.nl werken graag samen met mensen die net zo gek zijn op meubels en interieur als wij! Ben jij succesvol op Instagram en/of TikTok? Trek je hiermee je eigen publiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want hoe leuk is het om samen boeiende, inspirerende content te maken? Win-win! Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijven samenwerking

Ben jij die content creator die samen met ons toffe content wil maken om meubels en woonaccessoires van HUUS te promoten?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Voordelen voor jou als influencer

  • Samenwerken met een bekend merk
  • Een HUUS meubel in huis!
  • Wij delen jouw content = naamsbekendheid!

De tofste en inspiratievolle content van onze top bloggers en HUUS fans:

HUUS <3 bloggers! Onze toppers volgen de trends op de voet en voorzien social media van de mooiste foto’s, en tips en tricks! Meer weten over het privacybeleid op social media? Lees hier onze privacyverklaring.

Interior.by.ml

Thuisbijmij

home_by_db

Join HUUS Affiliate Marketing programma

Onze webshop is gestart vanuit enthousiasme voor onze meubelen en een warme stijlvolle inrichting voor ieder huis, dit enthousiasme zie je ook terug in ons team. Begonnen op de zolderkamer en uitgegroeid tot een professionele webshop. Achter de schermen groeien we constant in grootte en ambitie, maar staan ook gezelligheid en ondersteuning voorop. Als team gaan we voor gelijkwaardigheid.

Volg ons op social media!

1. Algemene voorwaarden
1.1 Wanneer je de samenwerking voortzet ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit betekent ook dat de benoemde content in de dan verstuurde briefing gemaakt dient te worden.
1.2 Er zitten uiteraard consequenties aan wanneer je niet voldoet aan onze (content) voorwaarden. Er zal contact worden opgenomen met de influencer over de vervolgstappen.
1.3 De gemaakte content dient twee dagen voor plaatsing goedgekeurd te worden. Hierover ontvang je nog meer informatie.
1.4 Het samenwerkingscontract komt te vervallen na de overeengekomen datum.

2. Winacties
2.1 De winnaar van de winacties moet altijd worden doorgegeven aan ons. Wij zullen verder contact opnemen met de winnaar en het product versturen.
2.2 Voor de winacties mag er geen winnaar worden gekozen die je persoonlijk kent.
2.3 Er mogen geen meerdere winnaars worden gekozen, tenzij dit overeen is gekomen.