Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Bijzettafels: een musthave voor elk interieur

Hoewel het woord “bijzettafel” misschien saai klinkt, is een bijzettafel allesbehalve dat! Ondanks het vaak kleine formaat kan een bijzettafel je interieur een upgrade geven. Bij HUUS begrijpen we dit en laten we je graag zien welke mogelijkheden er zijn. Maar wees gewaarschuwd, nadat je dit hebt gelezen, wil je niets anders meer dan bijzettafels voor in elke kamer.

First things first

Bijzettafels vind je overal terug: in je woonkamer, slaapkamer of hal. Zo’n tafel is niet alleen mooi, maar ook superhandig. Je kunt er van alles op kwijt: een kopje, glaasje, borrelhapjes en zelfs de afstandsbediening. Of je kunt ze puur decoratief gebruiken. Elk interieur is anders, zowel qua indeling als grootte. Daarom is het belangrijk om goed te kijken welke bijzettafels bij je huis passen. Een te grote tafel kan je woonkamer krap laten lijken, terwijl een te klein tafeltje niet altijd praktisch is. In een minder ruime kamer past bijvoorbeeld vaak een ovale of ronde bijzettafel het beste, en glazen tafels geven een ruimtelijk effect. In ruimere kamers passen doorgaans rechthoekige of vierkante houten blokken beter.

Handig en veelzijdig

Bijzettafels zijn ook zeer geschikt om je laptop op te zetten. Zo hoef je niet op je schoot te werken en heb je een stevige ondergrond. Erg handig! Of bijvoorbeeld bijzettafel Daily waar je tijdschriften in op kan bergen. Maar bijzettafeltjes horen niet alleen thuis in de woonkamer. Je kunt ze eigenlijk overal kwijt. In de hal om je sleutels op te leggen, in de keuken voor extra opbergruimte, of in je slaapkamer als nachtkastje zoals bijzettafel Skybox of Darren. Je kunt je ze zelfs meenemen naar buiten zoals bijzettafel Sunny. Bijzettafels passen echt overal!

Stijlvol en decoratief

Een bijzettafel is niet alleen een functionele toevoeging voor je kopje koffie of een tijdschrift, maar ook stijlvol en decoratief. Het is de kunst om een bijzettafel te vinden die zowel praktisch als stijlvol is. Met een paar basismeubels creëer je al snel een gezellige en sfeervolle ruimte, en een bijzettafel mag daar zeker niet ontbreken. Zo’n leuk tafeltje maakt de ruimte meteen knusser en huiselijker. Daarna kun je je woonkamer, slaapkamer of hal decoreren met accessoires, lampjes, kaarsen of een mooie plant. Op die manier springt je bijzettafel eruit en past hij perfect bij de stijl van je interieur.

Naast het decoreren van de bijzettafel met accessoires, kun je de bijzettafel zelf ook neerzetten als een kunstobject zoals bijzettafel Lax of de charmante Mist. Je kunt ook verschillende bijzettafels met elkaar combineren om een groter geheel te creëren. Door tafels met verschillende hoogtes deels onder elkaar te plaatsen, kun je een leuk effect creëren.

Zoals je hebt gelezen, zijn bijzettafels verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en materialen. Van klein en laag tot groot en blokvormig. En van luxe en design tot betaalbaar en uniek. Maar één ding hebben alle bijzettafels gemeen: ze zijn onmisbaar in je interieur.

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu