Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

De fijnste fauteuils

De perfecte fauteuil voor jou

Of je nou na een lange dag je benen omhoog wil gooien, de krant wil lezen of heerlijk wil wegkruipen met een goed boek, je doet dit in een fauteuil. Bij HUUS.nl hebben we de mooiste, beste en fijnste fauteuils en wij zetten die graag voor je op een rijtje. Niet alleen onze nieuwe toevoegingen aan het assortiment, maar ook de bestsellers. Zit je er klaar voor?

Waar komen fauteuils vandaan?

Fauteuils zoals we ze nu kennen ontstonden in Frankrijk. Fauteuil is natuurlijk een echt Frans woord! De Franse koning Lodewijk XIV was niet een heel prettige man en hij vond dus ook dat hij de enige was die zitcomfort verdiende. Na zijn overlijden waren zijn onderdanen dat zat. Ook zij verdienden het om comfortabel te zitten! Daarnaast wilden ze graag dat hun zitplek makkelijk door de kamer te verplaatsen was en de fauteuil was geboren.

Tegenwoordig zien wij fauteuils als een echte eyecatcher in een interieur. Het kan dé manier zijn om je woning meer sjeu te geven. Of je nu kiest voor een kleurrijke fauteuil, zoals de Sara, of één met een mooie stof, je kan er alle kanten mee op.

De allernieuwste fauteuils bij ons in het assortiment zijn draaifauteuil Job, fauteuil Louis en fauteuil Fie. Drie compleet verschillende fauteuils die één ding gemeen hebben; een heerlijk zitcomfort.

Draaifauteuil Job

Draaifauteuil Job nodigt je uit om eens lekker te relaxen. Hij is er in twee soorten bekleding, groene teddy stof en zwart velvet. Door de organische vormen is hij geschikt voor ieder interieur.

Fauteuil Louis

Onze nieuwe favoriet, dat is fauteuil Louis. Verkrijgbaar in vier kleuren, elk in prachtige, natuurlijke tinten. Eén ding is zeker: als je fauteuil Louis in huis hebt staan kan niemand daar omheen!

Fauteuil Fie

Fauteuil Fie is dan misschien niet zo opvallend als de fauteuils hiernaast, maar verdient alsnog een plekje in deze lijst. Door het goudkleurige frame is deze fauteuil net iets anders maar alsnog een goede basic!

Met de voetjes omhoog

Zoals we hierboven aangaven is het natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag je benen omhoog te gooien. Fauteuil Marcus is perfect hiervoor. Met het bijgeleverde voetenbankje krijgen jou benen de rust die ze verdienen en de fauteuil is ook nog eens heel mooi om te zien! Fauteuil Marcus is verkrijgbaar in drie kleuren.

Onze bestsellers

Natuurlijk zijn er ook een paar bestsellers die we graag willen uitlichten. Zoals fauteuil Sixty. Die stoel is leverbaar in drie verschillende kleuren en bekleed met een stof die de fauteuil een echte vintage uitstraling geeft. Ook in diezelfde collectie zitten fauteuil Ten en fauteuil Thirty. Ook twee fantastische fauteuils die je huis een echte oppepper geven!

Natuurlijk hopen we dat jij na deze mail helemaal geïnspireerd bent op het gebied van fauteuils. Nog niet uitgekeken? Check al onze fauteuils hier. Tot de volgende keer!

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu