Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Hoe combineer je de trendkleur saliegroen?

Je hebt de kleur saliegroen waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op Pinterest of bij een van je vrienden. Het is een hippe en frisse kleur die prachtig staat in verschillende interieurstijlen. En de kleur heeft een ontspannende werking door zijn matte uiterlijk. Ondanks de populariteit kan saliegroen je huis nog steeds uniek maken. Wil je graag weten hoe je deze trendy kleur kunt combineren? Lees dan snel verder!

Multifunctioneel

Zoals eerder vermeldt, past saliegroen goed bij verschillende interieurstijlen. Houd je van een licht en modern interieur met beige tinten? Voeg dan saliegroen toe om je interieur stijlvoller te maken, terwijl je de lichte en moderne uitstraling behoudt. Ben je fan van een industrieel interieur? Ook in dat geval is saliegroen een goede keus. De kleur verzacht het geheel en brengt de industriële elementen nog beter naar voren. Ze springen er echt uit!

Durven combineren

Je zou er misschien niet snel aan denken, maar saliegroen past perfect bij een lichtroze tint. Neem bijvoorbeeld de vitrinekast Unlock: deze staat prachtig tegen een roze muur. Wij zijn er dol op! Het ziet er stijlvol, gezellig en toch rustig uit, ondanks de twee verschillende kleuren. Hoe komt het dat deze kleuren zo goed samengaan? Roze en groen staan tegenover elkaar in het kleurenwiel, waardoor ze mooi contrasteren.

Als roze toch iets te gewaagd voor je is, kun je kiezen voor een lichtgrijze of witte tint. Door saliegroen te combineren met lichtgrijs behoud je een rustige en zachte uitstraling. Voeg daarbij kleurrijke accessoires toe (zoals roze) om de boel nét even wat meer pit te geven. Aan de andere kant heeft de kleur wit geen extra accessoires nodig. Deze kleur steekt mooi af en laat saliegroen goed tot zijn recht komen.

Hout is goud

Tv-meubel Lily wacht met smart op een saliegroene achtergrond. Het is algemeen bekend dat groen perfect past bij hout. Maar wil je het nog hipper en frisser maken? Kies dan voor saliegroen, vooral in combinatie met lichtere houtsoorten. Maar ook de natuurlijke materialen rotan en linnen gaan goed samen met deze trendkleur.

Overtuigd? Tijd om naar de verfwinkel te gaan en je interieur een make-over te geven. We begrijpen dat dit geen makkelijke keuze is, vooral als je niet gewend bent aan kleur in huis. In jouw dichtstbijzijnde woonwinkel helpen onze stylisten je hier graag bij. In ieder geval zijn wij overtuigd en schilderen we ons kantoor alvast saliegroen. Go green!

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu