Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Op zoek naar een passende inrichting voor de zorgsector? HUUS denkt graag met je mee!

Het interieur van een zorginstelling of kleinschalige woonomgeving kan positief bijdragen aan het welzijn van bewoners. Of het nu gaat om de ingang of onthaalruimte, bewonerskamers of gemeenschappelijke ruimtes zoals eetzalen – het interieur moet passen bij de manier waarop er wordt gewerkt en gewoond.

Daarom gaan we met aandacht voor de doelgroep en aandacht voor licht en ruimte, graag in gesprek over een totaaloplossing. Eén waarbij goed na wordt gedacht over de juiste meubels en de combinatie hiervan. Zodat het voelt als thuiskomen. Alles vanuit HUUS.

Een comfortabel en functioneel interieur, met frisse moderne meubels

Multifunctioneel meubilair dat bijdraagt aan een fijne, huiselijke sfeer zonder in te leveren op comfort en design. Zo moet het bij het inrichten van een project in de zorg zijn. Bij het inrichten van een zorginstelling is een andere aanpak nodig. Hygiëne en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij het vinden van de juiste meubels. Ook praktische zaken zoals het onderhoud van de meubels en materiaalkeuze zijn dingen waar je aan moet denken. Er moet bijvoorbeeld met tafels en stoelen geschoven kunnen worden voor verschillende samenstellingen en ze moeten makkelijk schoon te maken zijn.

Bij HUUS bieden we een grote collectie zorgmeubilair afkomstig van diverse, toonaangevende merken en leveranciers die voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan projectinrichting voor de zorg. 

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee.

Interesse? Neem contact op!

Ook een zorginstelling of een (zakelijke) ruimte die je graag passend en naar smaak in wil richten? Neem contact met Lotte Billijon en bespreek de mogelijkheden!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu