Heb je
een vraag?
Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Betaalmethodes

Bij HUUS.nl begrijpen we dat je wil betalen op een manier die jij fijn vindt. Daarom bieden we verschillende betaalmethodes, weergegeven in het onderstaande overzicht.

iDeal

iDEAL is een snelle en veilige betaalmethode waarbij je met je eigen bank kunt afrekenen. Je selecteert je bank en wordt doorgestuurd naar de internetbankierenpagina van je bank. Nadat je inlogt staat de betaalopdracht klaar in het scherm en kun je deze afronden.

SprayPay – gespreid betalen

Met SprayPay betaal je in termijnen voor je bestelling. Dit is in onze webshop enkel mogelijk bij bestellingen tussen de €250,- en €3.500,- Hierbij kan je kiezen of je je meubel in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen. In het proces van SprayPay worden aanvragen tot €1.000,- direct goedgekeurd of afgekeurd. Voor aanvragen boven de €1.000,- zal SprayPay per e-mail vragen naar een loonstrook en bankafschrift. Als deze worden goedgekeurd krijg je een e-mail ter bevestiging.

Contant bij levering (enkel bij bestellingen boven €400,-)

Je betaalt je artikelen op het moment dat deze afgeleverd worden contant aan de bezorger. Deze manier van betalen is alleen mogelijk bij bestellingen boven de €400,-. Probeer als het lukt om het bedrag gepast in huis te hebben als de bezorger komt, dat is wel zo makkelijk voor de bezorger!

Pinnen bij levering (+ €7,95)

Liever niet online betalen? Je kunt ook pinnen bij aflevering door onze eigen bezorgers. Let er wel op dat wij hiervoor een toeslag rekenen van €7,95. Pinnen bij PostNL is niet mogelijk.

In3: Betaal in 3 termijnen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 4.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check:
    Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  • 1e betaling & verzending:
    Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  • 2e & 3e betaling:
    Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling

Credit Card

HUUS.nl accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard en Maestro. Je vult verschillende gegevens in: naam, cardnummer, vervaldatum en je driecijferige verificatiecode (CVC: Card Verification Code), te vinden achterop je creditcard.

Afterpay: Veilig achteraf betalen (+ €5,-)

Met AfterPay betaal je, zoals de naam al doet vermoeden, achteraf. Je bekijkt en probeert je bestelde artikel op je gemak thuis en als je tevreden bent betaal je gemakkelijk met één klik op de knop. Let er wel op dat wij voor AfterPay een toeslag rekenen van €5,- en dat onze retourtermijn van 14 dagen wel van kracht blijft.

PayPal

Paypal is een online betaalsysteem waarmee je eenvoudig en veilig kunt betalen met een e-mailadres en wachtwoord. Hiervoor heb je een online account bij PayPal nodig die je kunt koppelen aan je eigen bankrekening of creditcard. Het geld wordt een aantal dagen later door PayPal van je bankrekening of creditcard afgeschreven.

Betalen bij afhalen

Je betaalt je artikelen op het moment dat je deze afhaalt aan de Robijnstraat 1-21 in Hengelo. Neem het bedrag gepast mee, zodat je snel je bestelling mee naar huis kan nemen.

Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Gratis verzenden <br /> boven €100,- Gratis verzenden
boven €100,-
Makkelijk<br /> retourneren Makkelijk
retourneren

wij hebben alle
kennis in huis,
vraag gerust!

Chat met Nikay
Marieke Hey, ik ben
online!
Menu