Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Retourneren & Ruilen

Wil je je gekochte meubel graag terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het volledige orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voor alle retourzendingen vragen wij je om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dan nemen wij deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling

Belangrijk, je kan alleen retourzendingen en schademeldingen van de webshop indienen.
Heb je een bestelling bij de winkel geplaatst en wil je een service vraag stellen of schade melden? Stuur een mail naar service@huus.nl.

Beschadiging of defect
Is je product beschadigd of defect, of heb je het verkeerde product ontvangen? Stuur dan een foto van het product of defect mee in het bovenstaande retourformulier. Het melden van schade mag je ook via ons retourformulier doen. Dan proberen we samen tot een gepaste oplossing te komen. 

Retourneren via PostNL

Als je bestelling is geleverd door PostNL meld je je retourzending aan via ons retourformulier. Hierbij verzoeken wij je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan in een deugdelijke verpakking. Deze kan je inleveren bij een PostNL punt.

Is je bestelling bezorgd door een van onze bezorgers?

Ook dan mag je ons retourformulier invullen. Hiervoor maken we telefonisch of per mail een afspraak met je.  

Terugbetaling

Na retourzending kun je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van ons verwachten mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt. 

Klachten & Garantie

Ook wanneer je een beschadigd product of het verkeerde product hebt ontvangen kan je gebruik maken van het bovenstaande retourformulier. Meer lezen over onze garantievoorwaarden en klachtenafhandeling? Bezoek onze pagina Klachten & Garantie. 

Gratis verzenden <br /> boven €100,- Gratis verzenden
boven €100,-
Gratis <br /> retourneren Gratis
retourneren
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties

wij hebben alle
kennis in huis,
vraag gerust!

Chat met Nikay
Marieke Hey, ik ben
online!
Menu