Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Retourneren & Ruilen

Wil je je gekochte meubel graag terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het retourbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voor alle retourzendingen vragen wij je om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dan nemen wij deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling

Belangrijk, je kan alleen retourzendingen en schademeldingen van de webshop indienen.
Heb je een bestelling bij de winkel geplaatst en wil je een service vraag stellen of schade melden? Stuur een mail naar service@huus.nl.

Beschadiging of defect
Is je product beschadigd of defect, of heb je het verkeerde product ontvangen? Stuur dan een foto van het product of defect mee in het bovenstaande retourformulier. Het melden van schade mag je ook via ons retourformulier doen. Dan proberen we samen tot een gepaste oplossing te komen. 

Retourneren via PostNL

Als je bestelling is geleverd door PostNL meld je je retourzending aan via ons retourformulier. Hierbij verzoeken wij je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan in een deugdelijke verpakking. Deze kan je inleveren bij een PostNL punt.

Is je bestelling bezorgd door een van onze bezorgers?

Ook dan mag je ons retourformulier invullen. Hiervoor maken we telefonisch of per mail een afspraak met je.  

Terugbetaling

Na retourzending kun je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van ons verwachten mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt. 

Klachten & Garantie

Ook wanneer je een beschadigd product of het verkeerde product hebt ontvangen kan je gebruik maken van het bovenstaande retourformulier. Meer lezen over onze garantievoorwaarden en klachtenafhandeling? Bezoek onze pagina Klachten & Garantie. 

Herroeping binnen 14 dagen

Je hebt het wettelijke recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Deze herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat jij, of iemand namens jou, je volledige bestelling fysiek ontvangen hebt of heeft. Om dit herroepingsrecht uit te oefenen, dien je via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per email, via ons retourformulier of per post) ons op de hoogte te stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Dit kan via ons retourformulier of via het modelformulier onder deze paragraaf, maar dit is niet verplicht. Een mededeling betreffende je uitvoering van het herroepingsrecht voordat het termijn van 14 dagen is verstreken volstaat. Ondanks dat het niet verplicht is vragen we je, voor een vlotte afhandeling van je herroeping, hiervoor gebruik te maken van ons retourformulier

Gevolgen van de herroeping

Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die tot op dat moment zijn voldaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij voldoen deze terugbetaling via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je je bestelling hebt afgerekend, tenzij anders overeengekomen met jouw instemming, met uitzondering van de volgende betaalmethodes:

  • Contant bij aflevering;
  • Paypal;
  • Creditcard.

Wij behouden ons het recht voor te wachten met deze terugbetaling totdat wij de geretourneerde items fysiek hebben ontvangen, of je een bewijs van de verzending van je retour aan ons kunt leveren. 

De retourzending dient uiterlijk 14 dagen na de bekendmaking van je herroepingsbesluit verzonden te zijn, denk er dus aan de bestelling bijtijds retour te sturen nadat je deze hebt aangemeld voor retour. De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor je eigen rekening, tenzij deze wordt opgehaald door onze eigen bezorgers.

Ons retouradres

Saffierstraat 18, 7554 TK Hengelo

Waardevermindering

Je bent enkel aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van gebruik dat valt buiten de aard, kenmerken, en werking van de producten. 

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis <br />  retourneren Gratis
retourneren
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties

wij hebben alle
kennis in huis,
vraag gerust!

Marieke Hey, ik ben
online!
Menu