Ga naar de inhoud

Missouri stof

Missouri stof, het is misschien wel onze meestgebruikte stof! Je vindt het op onze favoriete Twenty Five bank en de prachtige stoelen Two.

Missouri stof is een microvezel stof gemaakt van polyester en vaak gecoat met een beschermend laagje. De stof staat bekend om zijn duurzaamheid en is onderhoudsvriendelijk. Het is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden en het is geschikt voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Dit komt doordat het een stevige stof is.

Je bent hier natuurlijk om dat je wil weten hoe je je Missouri meubels het beste kan onderhouden. Dat snappen we! Je kan dat hieronder vinden in makkelijke stappen én met meer uitleg.

Om Missouri stof op meubels te onderhouden, kunt u het volgende doen:

  • Stofzuig het meubel regelmatig.
  • Gebruik een sopje van milde zeep en water bij schoonmaken.
  • Gebruik geen bleekmiddelen.
  • Laat de stof goed drogen.
  • Bescherm het meubelstuk goed door hem te impregneren.

Door met een stofzuiger regelmatig je meubel schoon te maken voorkom je dat vuil zich ophoopt en de vezels van de stof beschadigen. Probeer een vlek altijd eerst met alleen warm water te verwijderen; mocht dat niet voldoende werken, gebruik dan een sopje van milde zeep en water. Laat de stof goed drogen voordat je hem weer gebruikt, anders kan dit gaan vlekken. Kijk ook uit met direct zonlicht, alles stoffen kunnen hierdoor verkleuren. En misschien nog wel het allerbelangrijkst; zorg dat je de bank goed inspuit met een impregneermiddel!

Hopelijk heb je iets aan deze informatie en houd je op deze manier je meubels zo lang mogelijk mooi. Ben je alsnog op zoek naar een nieuw interieur of ben je benieuwd naar nog meer onderhoudstips? Klik hieronder verder!

Let op, je draagt altijd zelf verantwoordelijkheid voor het goed onderhouden van de meubels. We geven je graag tips en adviseren met alle liefde, maar wij geven geen garantie op deze onderhoudstips.