Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

HUUS premium partner FC Twente

Groot nieuws! HUUS is nu officieel Premium Partner van FC Twente! We zijn ontzettend trots en enthousiast over deze nieuwe stap in onze relatie met de club. Al jarenlang voelen we ons verbonden met FC Twente, maar nu mogen we ons Premium Partner noemen. Dat voelt echt als een kers op de taart!

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat we samen met FC Twente een heleboel toffe dingen gaan doen het komende anderhalf jaar. We gaan onze krachten bundelen om onze naamsbekendheid te vergroten en om nog meer mensen te laten zien wat HUUS te bieden heeft.

Daarbij hebben we regelmatig winacties en leuke voordelen. Houd onze social media kanalen hiervoor in de gaten.

We hebben een FC Twente warmtedeken verloot

We mochten vijf warmtedekens verloten speciaal voor supporters van FC Twente. Deze winactie is afgelopen. De winnaars krijgen een mail met hoe ze hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

WINNAARS:

Gefeliciteerd! Indien jouw naam hieronder vermeld staat, heb je een e-mail ontvangen met instructies over hoe je de prijs kunt claimen.

Linda van Tilburg
Thomas Wolbers
Hennie Doldersum
Bas Masselink
Luuk Knippers

Voor wie ons nog niet kent:

HUUS is een echt Twents bedrijf, met kantoor en magazijn in Almelo en woonwinkels verspreid over Hengelo, Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk, Rheine (DE) en Castrop-Rauxel (DE). We zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en we kunnen niet wachten om onze passie voor wonen te delen met de fans van FC Twente.

Bij HUUS zijn we niet alleen een bedrijf, maar ook een familie. Noaberschap zit in ons DNA, en dat is iets wat we delen met FC Twente. We zijn er voor elkaar en voor iedereen die ons nodig heeft, en dat is precies wat deze samenwerking zo bijzonder maakt.

Wij zijn erg blij en trots om ons als Premium Partner aan FC Twente te verbinden. 2024 staat bij ons in het teken om verdere naamsbekendheid te genereren en wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership daar een mooie bijdrage aan gaat leveren.”

Martijn Geerdink, mede-eigenaar HUUS

We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt als Premium Partner van FC Twente. We gaan er vol enthousiasme tegenaan en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Blijf ons volgen voor meer nieuws en updates over onze samenwerking met FC Twente. En natuurlijk ben je altijd welkom in onze woonwinkels of online shop voor alles wat je nodig hebt om van je huis een écht thuis te maken.

Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu