Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Met trots kunnen wij vertellen dat wij door RTL 4 verkozen zijn tot “beste woonwinkel van Overijssel”. In een uitzending van het RTL 4 programma “de beste van Nederland” is te zien dat wij uit een enorm aantal woonwinkels uit de gehele provincie gekozen zijn tot de enige echte winnaar van deze prestigieuze prijs.

Bekijk de uitzending van “de beste van Nederland” van aanstaande zaterdag 5-5-18 van 16:00 – 16:30 en zondag 9:25 – 9:55 

RTL is zelf op zoek gegaan naar kandidaten voor de beste woonwinkel uit de provincie, bij de selectie hebben zij gekeken naar verschillende aspecten die een woonwinkel aantrekkelijk maakt voor haar bezoekers. De aandacht werd hierbij vooral gelegd op de service, prijs en collectie. Om een objectief beeld te krijgen van de verschillende beoogde kanshebbers, heeft RTL een mysterie bezoeker ingezet. Tot op de dag van vandaag is het voor ons nog altijd gissen naar de identiteit van deze mysterie shopper, maar dat deze naar tevredenheid geholpen is, dat is gebleken!

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Wij van HUUS.nl hechten veel waarde aan service, dit komt op meerdere manier naar voren bij een bezoek aan onze meubelzaak in Hengelo. Zo houden wij bijvoorbeeld niet van opdringerige verkoop en geven wij klanten de ruimte om zich goed te oriënteren in de winkel, wanneer hulp of sturing gevraagd wordt nemen onze verkopers ruim de tijd voor u en hebben zij daadwerkelijk het doel u te helpen bij uw zoektocht naar het ideale interieur! Behalve goede service tijdens de verkoop streven wij ernaar om deze goede service gedurende het gehele proces van aankoop tot en met bezorging op een hoog niveau te houden.

De mooiste meubels van voor de allerlaagste prijs!

HUUS.nl is een webwinkel met kijklocatie, dit betekend dat de modellen in onze showroom voor internetprijzen te koop zijn. Hierdoor profiteert u als klant van de service die gepaard gaat met een echte winkel en betaalt u aan de kassa alsnog de lage internet prijs. Deze unieke combinatie van persoonlijke aandacht en lage prijzen is niet terug te vinden in de vele online meubelwinkels, waarbij de service van een echte winkel vaak een groot gemis is. Op heel veel collecties van veel leveranciers hanteren wij een laagste prijsgarantie, op deze manier weet u als klant 100% zeker, dat u bij ons de beste koop doet!

Een collectie die meebeweegt met de laatste trends in de meubelbranche!

De collectie van een woonwinkel is minstens zo belangrijk als de eerder beschreven punten. Hier zijn wij ons terdege van bewust. Onze collectie wordt daarom voortdurend vernieuwd en uitgebreid met als doel in te spelen om de laatste trends in de woningmarkt. Zo zijn er bij ons de winkel diverse stijlen terug te vinden en is er een heel divers aanbod in meubels, hierbij kun je denken aan banken, stoelen, tafels, kasten en een heleboel accessoires. In onze winkel zijn onder meer de Nederlandse topmerken Tower Living en Eleonora terug te vinden, deze meubelgiganten zijn “thuis” in zowel de landelijke als industriële meubels, waarmee zij perfect inspelen op de industriële woon ideeën van de laatste jaren! Behalve deze bekende merken hebben wij ook een divers aanbod van andere leveranciers, zo hopen wij aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu